Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bence wowun grafikleri gayet güzel çokda gerçekçi olmasını istemezdim wowun bu masalsı grafikleri atmosfere gayet iyi uyuyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Evet benimde çok hosuma gidiyo wow un grafikleri[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende gerçekçi olmasını istemezdim açıkcası. böyle daha iyi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bumpmapping sevmiyorum ve etrafımdaki otların 2d olması 3d olmasından daha güzel...sallanmasınlar yaylanmasınlar ot bu yaw kazık gibi durur rüzgar esmezki zaten kalimdorda... bu zevk değilki :)) O yukardaki resimler olayı çok güzel açıklıo WoW la everquest arasındaki farkı. Ama bumpmap ayrı bir olay :) Makineleri bumpmapping artık günümüzdeki oyunlarda kasmaz,kasarsada kapatırsın olur biter... Ortamın boşluğunu en çok yaratanda 3-5 ağaçla yetinilip etraftaki çerçöpün serpiştirilmiş 2-3 tane 2D ottan ibaret olması... Btw, oyunu leaked zamanında da çekip oynadım :) OB de 1 hafta takıldım... [Bu mesaj cashar tarafından 25 Kasım 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bence oyun grafikleri rezalet, cizgi film gibi, sirinlere benziyo, milletin bu oyunu sevmesindeki en buyuk neden onceki yillardan gelen warcraft fanatikligi...[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 EVet ondan gelmiş geçmiş en çok satan ve oynanan mmorpg olma yolunda ilerliyor dediğim gibi One game to rule them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oyunun en cok satmasını filan gec o onemlı değil oyun 1 tanede satsa eger senı eglendırıyorsa sorun yok sorun şu artık yaşları kac bılmıyorum böle insanların trde bilgisayar kullanım yaşı epey düştü herneyse çıkıp grafikler boktan oynamam oynayanında aklından şüphe ederim gibi lafların edılmesı yanı bu laflar ne akla hizmet edilir anlayamadım hadi begenmedim dersinde anlarım ne demek grafıkler boktan felan filan eq2 forumlarında da birşeyler yazıldı gecen gun yazan cahil okuyanda çok farklı değil[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: arcane, 24 Kasım 2004 14:58 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 23 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki: [img] ha mesela buda ordam o ortam biraz seks ortamı olmuş sanki ? :) Arkadaş ortam istemiş verdik işte. Oyundaki özgürlüğe bakın işte he şekil ortam var içinde =) Ayrıca ilk sayfadaki ss'nin hastasıyım tam rambo pozu vermiş eleman, elda yayıyla.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: AssassiN, 24 Kasım 2004 19:42 tarihinde demiş ki: EQ2: WoW: guzel benzetme.. grafik konusunda ikna ettiniz beni. ya us serverlarinda invitation'la oynicam, ya da eu ob'ye gircem. merak ettim cidden simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Nyrio, 25 Kasım 2004 12:22 tarihinde demiş ki: bence oyun grafikleri rezalet, cizgi film gibi, sirinlere benziyo, milletin bu oyunu sevmesindeki en buyuk neden onceki yillardan gelen warcraft fanatikligi... ben blizzard'a sinir olurdum. ne starcraft, ne warcraft ne de diablo'yu sevebildim. hatta hiç sevmedim. zevk meselesi. ama wow'un hastasıyım. e bi de warcraft seven biri olsaydım demek tapardım oyuna. grafiklerin hakkındaki yorumuna ise lafım yok. o da zevk meselesi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Daggerfall, 24 Kasım 2004 14:52 tarihinde demiş ki: ama şuda bir gerçektir ki zevkler renkler tartışılmaz. Ben Wow un grafiklerini beğenirim bir başkası beğenmez. [signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya ben arkadaşa katılıyorum öyle aman aman bi grafk yok ortada...Heroes online bi çıksın hele 2005 te o zaman konuşalım grafikleri....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya takmısınız yok grafik fln mıllet uo yı yıllarca oynadı bea(bende)bak Asheron Call 2 e super grafik var kım oynuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben 1999 dan bu yana uo oynuyorum ve sıkılmadım neden derseniz kendimi en özgür hissettiğim oyundu da ondan... ister madenci ister büyücü ister savaşçıydım....ve devamlı yenilik getirilebilinen bi oyun.... basit ama eğlenceli....yaratıcı ve eksiksiz...grafikleri ise ultima online ı uo yapan şey....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yani uo grafikleri kotu diyemi basarılı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biber acıdır,gercekler acıdır yani sımdı gercekler biber mı(ne alaka bılmıom fasdfasad):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. o zaman baklava gerçek değildir hatta.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: _ILuVaTaR_, 25 Kasım 2004 23:28 tarihinde demiş ki: yani uo grafikleri kotu diyemi basarılı oldu? UO grafıkleri dandık die cok tutulmadı tabiki dandık grafıkler+ oynanabılırlıgın cok ıyı olması oyunu belli seviyeye getirdi gel gelelım fasulyenin faydalarına grafıklerın süper olmasının bir önemi yoktur şayet oynanabılırlık 0 ise Wow da ise grafikler bir eq2 yanında gercekten sönük kalıyor ama bu bana yetiyor grafik delisi olsam gider doom3 hl2 alır bitirmek ıcın kasardım hemde grafıklere bakardım ama ilgimi çekmiyor şimdilik grafik manyaklıgı :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Kasım 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 beleş uo shardları olmasaydı türkiyede kaç kişi uo oynardı bir tahmin edin. ayrıca keşke olmasaydı da EHAUOEAHUOE KESTİM HEPÜNÜZÜ insanları türemeseydi.[signature][hline]archaon - level 46 rogue - eu closed beta pvp server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bosverin uo muhabbetini. ne guzel simdi wow var. oyunun guzelligini veya cirkinligini anlamaniz icin oynamaniz gerek. ama gercekten oynamaniz gerek, oyle gunde 2 saatten 3 gun oynayip sevmedim gibi bi elestiri yarim bilgiden dolayidir ancak. sevdim diyebilmek icin bile oyunu oynamak gerekiyo bence. ben oyunu su ana kadarki haliyle sevdim ama bundan sonra ne getirecegini bilmedigim icin oyunun tamami hakkinda yorum yapamam. level 14 olmusum, hala nOOb evremdeyim belki onun icin eglenceli geliyo olabilir. ha oynayip da beyenmeyenler, ya da sikilanlar, lvl 15 civari duello yapmaya baslasinlar, lakin PvP server'indaysaniz amac zaten PvP yapacak karakter yaratmak oldugundan baya bi egleneceklerdir. daha onceki yolladigim mesaji PvP yapmadan once yazmistim. Simdi gercekten hissettiklerimi anlatamadigimi gordum... bi oynayin, bi karakterinize gore, disedis birisiyle savasin... yenilseniz dahi eglenmis oluyosunuz. zaten en buyuk amac da bu degil mi? EGLENMEK![signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben cok baydim bi kaç kere oynadim betada belli bi lvlden sonra sıktı beni oyun denildigi kadar eglenemedim. zaten morpg oynamiorum artik boşa giden onca zaman... bana mantıksız gelior[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ben wowu oynamadim ancak oynamak icin elimden geleni yapcam. Bende uo hastasıydım grafikler açısından ne demek istediinizi anlıyorum. Eer uonun yarısı kadar başarılı ise (oynanabilirlik konusunda) dier mmorpglere takar! Ancaaak... şimdi burda hepimiz insanız, hepimizin bir gözü var ve hepimiz aynı dilde konuşuyoruz. Bunlarda anlaştıımızı kabul ederek tekrar soruyorum "bu grafiklerin neresi iyi?!" hatta "bunun neresinde grafik var?" Allaşkına şu resimli örnekte üstteki resme gözüm takıldı oysa alttakine baktım ve hic sevmedim (sanatsal deerini kurcalamayın wowdaki ağaca bakıp felsefe yapmııcam!) Ya ortam güzel olabilir uodaki grafiklerle bile çok güzel ortamlar vardı. Oyunda başarılı olaiblir. Ama kabul edin grafikler çok kötü! Zevk meselesi demenizi anlayamadım! O -l- ^ üstteki adam wowdakinden daha başarılı bir grafiğe sahip! Bu yılda böyle bir grafiği kakalamalarına, bir warcraft seven birisi olarak, yıkıldım. Cidden grafik çok hoşuma gider ama o olmadanda bi oynu oynarım. Wow a grafikleri kötü oynamayın demiyorum. Sadece nasıl olurda grafiklerine İYİ dersiniz onu anlamadım. "Çizgifilm ortamını seviyorum o nedenle hoş" demek başka "grafikler harika, grafiklere kötü diyen 3 yaşındaki salaklar bu forumda yazı yazmasın" 'türünden' bir cevap vermek başka. Ayrıcada grafiğin ne olduunu sslerden gördük konuyu oynanabilirliğe yoğunlaştırsak daha mutlu olurum. WOW'u hemen alsammı yoksa daha beklesemmi ona karar veremedim. Sizin yorumlarınıza bakcam. Eminim birçok insan 80m baymadan önce oyunun iyi olduuna dair güvence istiicektir.[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Grafiğin ne olduğunu sslerden gördük demen aslında grafiklerden anlamadığını gösteriyor . Her iyi oyuncu ve her grafik yapımcısı oyunun sslerden anlaşalamayacağını bilir . Peki grafikler neden ssden anlaşılamaz ? Bunun cevabı animasyonlardır . Oyundaki görsel güzelliğin oluşmasına etki eden pek çok faktör vardır . Bunlardan en önemlisi animasyonun akıcılığı ve ortama uyum sağlamasır. Wowdaki animatörler muhteşem bir işçilik çıkarmışlar oyunun akıcılığını ve etraftaki dünyanın gerçekten yaşadığı hissini maksimum düzeyde vermişler . Birde diğer oyunlara bakalım benim sslerinden vay muhteşeme grafikler dediğim pek çok oyun oduun gibi karaktleriyle beni kendinden acayip soğutmuştur . Bir diğer noktada ssler peki ama hangi ssler ? gf2mx ve 800*600le alınmış grafiklerli sslere bakarak yanlış bir izlenim elde edebilirsin.Oyunun grafiklerinin güzelliğini görebilmen için uygun teknolojileri destekleyen bir ekran kartı şart . Bununla oyunun ssleride çok daha güzel görünecektir . Bunla beraber oynu oynamadan oyun hakkında, hele sadece sslere bakarak yukardaki yorumu yapman senin amatör bir oyuncu olduğunu veya uzunca süre oyun oynamış ama oyun mekaniğini anlayamamış bir kişi olduğunu gösteriyor . Yaşın ufaksa gelişmen için umut var , tabi hala ama sanırım sende pek çok oyuncu gibi teknoloji demolarını oyun sanan ve kendine oyuncu diyen kesimin içindesin ki ben bu yüzden üzülüyorum , bu tarz oyuncular bir falloutdan , bir bgden asla zevk almayacaklar ve neler kaçırdıklarınınfakrında değiller. Kör bir adama kırmızıyı anlatmak gibi birşey aslında bu mesaj ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 03 Aralık 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 WoW bana göre Uodan sonra en iyi pvp sistemine sahip oyun özellikle arkasında blizzard oldugu icin dengeler cok güzel ayarlanıcak ama en azından bi 3-4 ayı var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Patates, 03 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki: "Çizgifilm ortamını seviyorum o nedenle hoş" demek başka "grafikler harika, grafiklere kötü diyen 3 yaşındaki salaklar bu forumda yazı yazmasın" 'türünden' bir cevap vermek başka. bunu kim demiş ki? ben grafikleri gayet de güzel buluyorum. sen grafikleri iyi bulanları anlamıyorsun, ben de kötü bulanları anlamıyorum (bknz sayfa 2). burdan çıkacak sonuç bunun zevk meselesi olduğudur. hala nasıl "bunun nesi zevk meselesi" diyebiliyorsun, asıl ben de onu anlayamıyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar