KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 konuda da belirttigim gibi bir site arıyorum..[signature][hline][b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Öle bi site bilmiyorum ama kıyaslıyacağın telefonları yazarsan yorum yaparlar burada :)[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hmm, mesela.. bascuda.com [Bu mesaj odchu tarafından 05 Aralık 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 mynet in alış veriş bölümünde seçtiğin telefonu yan yana koyup kıyaslıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 nokia nın sitesinde kendi telefonlarını kıyasayabiliyorsun.KVK nın sitedede vardı galiab[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar