Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Spor bu olimpiyatları almak istemesinin öncelikli amacı değil ki. Ha dolaylı yoldan pozitif etkisi olacaktır mutlaka ama bu iş yine büyük şirketlere kalacak gibi duruyor. Devlet eliyle ben bu hükümet olduğu sürece sporun gelişeceğine pek inanmıyorum. Hani Çin olimpiyatları aldı deli gibi bir spor programı hazırladı, olay orada kullanılacak stadlardan çok, o 7 yıl içerisinde ülkede sporu nasıl yayarız felsefesi oldu. Yani staddan çok 7 yılda yapılanlar önemli. İşte o kadar ciddiye alacaklar mı bu işi, birey düzeyine inebilecekler mi ondan emin değilim. Zaten sağlıklı spor yapabilen bir nesil olsa, bu kadar angut etrafta olmazdı bunu ben de herşeyden çok istiyorum. Ama samimi değil, gidip bugün dindar nesil istiyoruz diyen bir başbakan hadi kızlar spora gibi bir programı nasıl destekleyecek acaba. Gidip İç Anadolu'da, Doğu Anadolu da tesisler açılıp çocuklar spora teşvik edilecekse, kızlar spor yoluyla topluma kazandırılacaksa buna ben de varım. Ama hiç zannetmiyorum açıkçası. Bu iş devlet eliyle mükemmel olur da, bu adamlarla olmaz. Hayatında spor yapmamış adamların, mayo giymemiş, şort giymemiş adamların/kadınların ülkede sporu geliştirebileceklerini hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sırf fenerbahçede oynuyor diye salih'e küfreden bir mantık var ülkede. Bırakın allaşkına gram şey hak etmiyoruz. Dünle ilgili yazıda detayları yazdım bloga koyduklarında link veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Sotto said: bla bla Tayyip eski futbolcu yahu, sırf muhalefet olacam diye saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Valla yazmıştım da sonra editledim Tatar, bir futbol takımında oynadı diye bir spor kültürü olduğunu veya sporun bir destekçisi olduğunu zannetmiyorum. Bir spor kültürü, ülkenin spor anlamında gelişmesi ve felsefesi, bunlar çok farklı şeyler. Top oynamış olabilirsin, ama kafanda bir spor kültürüne sahip değilsin. En basitiden kadınların spor yapıyor olması fikri bile bu adamların fikirlerine ters. Bu noktada hem fikir miyiz, değil miyiz? Böyle düşünen bir adamın, futbol oynamış, sporu destekler bu adam diyebileceğini mi düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar