Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U20 Dünya Kupası 2013

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

hem gündem hem diğer organizasyonlar derken baya bi geride kaldı, ama turnuva türkiye'de bugün başladı. başlık da yokmuş, bulunsun bi tane.

bizim ilk maç yarın el salvadorla.
onun dışında ispanya yine duvardan duvara vuruyo her yaş grubu gibi. sürpriz yok. şu an amerika'yı 4-0 yeniyolar mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

fransa-gana ve abd-ispanya maçlarını stadda izledim.. fransa ve ispanya çok üstün , göze çarpan oyuncular pogba yı saymıyoruz zaten 5 numara defansları çok iyi , ispanyada 16 numara olivier inanılmaz bir ortasaha.. ama bu adamlar zaten bu yaşına kadar keşfedilmiş adamlar;türk takımlarına malzeme çıkmaz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

U-20'den itibaren topsuz alanda futbol oynamama gibi bir eğilimimiz var yalnız ülkecek. Nasıl bir eğitim veriyorlar bu çocuklara bilemiyorum da, herkes defans arkasına koşu yapmak istiyor, bir tane boşa, top almaya çıkan yok. Varsa yoksa defans arkasına bindirme yap, ara top, uzun top al. Türk futbolundaki, zorlu maçlarda topu ileriye taşıyamama kabızlığını da buna bağlıyorum. Topla oynayan adamı yalnız bırak, yaldır yaldır bindir ileriye, sonra uzun pas denemesi, top kaybı. Yeter da, topsuz futbol oynamayı da öğretin artık şu çocuklara.

Rakip El Salvador olduğu için sorun olmadı tabii. Buradan kurduğumuz ilk 11'e karşı falan oynadı çünkü çocuklar aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...