progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya arkadaşlar oyuntüriyede çıkmtı mı? Yada yayınlandıysa nerden edine bilirim? İnternetim bi süredir yoktu o yüzden takip edemedim lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 www.worldofwarcraft.com'a bakabilirsin. Daha spesifik, başka yerde kolay kolay bulamayacağın bilgiler için foruma soru sor lütfen.[signature][hline]Daha gecenlerde benim cek bir arkadasim bana bir film izledigini ve filmde turklerin de oldugun fln solemisti, Bende harbimi ya anlat bakalim nasilmis dedigimde ilk soledigi sey suydu "Simdi atlarinin ustlerinde allalalallalalallala diye giden adamlar var elleirnde palalar kosuyolar. Sonra bir kadin var elinde bebekle kacarken kafasini kesiyolar......" [Bu mesaj acgur tarafından 05 Aralık 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Acgur imzan cok süper barbar türkler olaaaaaaaa[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Lind3r0th, 05 Aralık 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Acgur imzan cok süper barbar türkler olaaaaaaaa Hehehe hele bir girelim eu serverlarına, tüm dünya görecek barbarlığımızı :hrr:[signature][hline]Daha gecenlerde benim cek bir arkadasim bana bir film izledigini ve filmde turklerin de oldugun fln solemisti, Bende harbimi ya anlat bakalim nasilmis dedigimde ilk soledigi sey suydu "Simdi atlarinin ustlerinde allalalallalalallala diye giden adamlar var elleirnde palalar kosuyolar. Sonra bir kadin var elinde bebekle kacarken kafasini kesiyolar......" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Adam oyun çıktı mı dememiş.. Bence siz daha iyi okuyup cevap verin.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet çıkmtı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ne barbarligi kardesim?Kimselere izin vermem :) Bir paladin olarak kafaniza hammer i oturturum :) I'm the hammer of justice diyorum baska bisi demiorum :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben de I'm the bow of revenge diyorum başka bişey demiyorum :) Hade bakalım...[signature][hline]Daha gecenlerde benim cek bir arkadasim bana bir film izledigini ve filmde turklerin de oldugun fln solemisti, Bende harbimi ya anlat bakalim nasilmis dedigimde ilk soledigi sey suydu "Simdi atlarinin ustlerinde allalalallalalallala diye giden adamlar var elleirnde palalar kosuyolar. Sonra bir kadin var elinde bebekle kacarken kafasini kesiyolar......" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar