deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Zevkler ve renkler tartışılmaz.Ve benim isteğim ne kadar önemlidir ya da bu didleğimi burada mı dile getirmeliyim bilmiyorum ama bare ne biliyim çalnlardan 1 2'si metal olsa da man'o war blind gurdian falan dinlesek fena mı olur ya hatta ben calibana bile razıyım.(RtN'de en önde dinlemediğim tek gruptur kendileri)
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Sevgili Dresq çok teşekkürdler sıkılmıştım iyi oldu.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bab saolsda ben zaten ancak iki üç saat nette kalabiliom o yüzden denk gelemiom allahtan kafeci de metal seviyorda bizim alt kattaki kafe de olduğu gibi 24 saat müslüğğm baba dinlemek zorunda kalmıyoruz.Neyse çıkar yakkında bişiler herhalde ama radyoyu az kişinin dinlemesinin sebebi kimsenin haberinin olmaması bana kalırsa biz Türk milleti dikkatsiziz.Arkadaşım 3 aydır paticikte raddyonun olduğunu bu gün öğrendi mesela:D
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Radyoda biz bol bol metal calioruz zaten de sen rastlamamissin anlasilan...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ne yazıkki ve ne yazıkki bir de bir rica çalarsanız Man'o War çalın bi kere pls. Cdlerimi kaybettim dinleyemiyom.
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 üzgün kasap yönetir adam norther bile çaldı :)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bilgisayarımı dün son anda formatlamaktan kurtardım tabi bu arada cd lere yedeklemiş olduğum mp3leri silip yerine 2.HD ye yedek almaya çalıştım vede sonuç malum tekrar grupları geri atıp yayın yapıcam bugünlerde bekleriz...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kafeden sana meksika dalgası gönderiyorum.Haggard için ne zamandır dinleyemiyordum.Çok saols Sadbutcher.
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yayin hakkindaki mesajlarini yayin topicine ativer bi zahmet bide radyo ilk acildiginda sirf metal caliniyor diye insanlar kiziyodu simdi metal calinmiyor diye topic aciliyor hehe ironigimsi[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Tama ya gelen vurdu giden vurdu sabahtan beri yeter kırbaçlamayın en sadece görüşlerimi belirtiyorum.Hayır yopicin başında dediğim gibi müsik bölümüyle ilgili bilgim olmadığı için ve de şu an metal albümlerime ulaşamadığım için her yerde salya sümük metalik bişiler arıyorum.
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Burda dediğin tama nedir acaba merak ettim ?[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Enialis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 deadwoll sen çok şanssızsın canım ya demin arka arkaya iki blind guardian bir de manowar çalındı :)[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır, Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir.
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Al Sana Gun Boyu Metal :) Metal Storm[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 metal en cok calinan muzik turu radyoda nasil rast gelmedin anlayamadim.[signature][hline]john the insane fork.
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yuh!!!Metal mi çalınmıo? Radyomuz neredeyse Metal baseli dicem... Gün boyu metal dinliyoruz çok şükür... Bu arada Manowar'ı seven insanları görünce çok sevindim ;D[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world... Waiting in a line to hear the battle cry... All are gathered here victory is near; The sound will fill the hall,bringing power to us all...
Jezreel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Milletin denk geleceği saatlerde değil heralde banada hiç denk gelmedi :F[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Zaten benim bildigim kadarıyla Metal/rock calınıyor ama ben biraz daha 300-500'den fedakarlık edilip metal calınmasını isterim. Birde Bir saat içerisinde bir grubun tüm albumlerini calmalarını isterim. Örnek olarak X night yapılıp sırf o grubun parcalarını konser kayıtlarının calınmasını isterim. İlk olarak istediklerim eyer mümkünse; soundgarden, rammstein(konser) Lennyk. (konser)[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Heaven Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 dead bak kardesim kim ne isterse onu calar sende hangisni beyenirsen onu dinlersin kimse sen ne istiyorsun die onu calmak zorunda deil bence..
Öne çıkan mesajlar