Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaw radyo da biraz da metal çalsa?!?!?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Zevkler ve renkler tartışılmaz.Ve benim isteğim ne kadar önemlidir ya da bu didleğimi burada mı dile getirmeliyim bilmiyorum ama bare ne biliyim çalnlardan 1 2'si metal olsa da man'o war blind gurdian falan dinlesek fena mı olur ya hatta ben calibana bile razıyım.(RtN'de en önde dinlemediğim tek gruptur kendileri)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bab saolsda ben zaten ancak iki üç saat nette kalabiliom o yüzden denk gelemiom allahtan kafeci de metal seviyorda bizim alt kattaki kafe de olduğu gibi 24 saat müslüğğm baba dinlemek zorunda kalmıyoruz.Neyse çıkar yakkında bişiler herhalde ama radyoyu az kişinin dinlemesinin sebebi kimsenin haberinin olmaması bana kalırsa biz Türk milleti dikkatsiziz.Arkadaşım 3 aydır paticikte raddyonun olduğunu bu gün öğrendi mesela:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarımı dün son anda formatlamaktan kurtardım tabi bu arada cd lere yedeklemiş olduğum mp3leri silip yerine 2.HD ye yedek almaya çalıştım vede sonuç malum tekrar grupları geri atıp yayın yapıcam bugünlerde bekleriz...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tama ya gelen vurdu giden vurdu sabahtan beri yeter kırbaçlamayın en sadece görüşlerimi belirtiyorum.Hayır yopicin başında dediğim gibi müsik bölümüyle ilgili bilgim olmadığı için ve de şu an metal albümlerime ulaşamadığım için her yerde salya sümük metalik bişiler arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh!!!Metal mi çalınmıo?
Radyomuz neredeyse Metal baseli dicem...
Gün boyu metal dinliyoruz çok şükür...
Bu arada Manowar'ı seven insanları görünce çok sevindim ;D[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world...
Waiting in a line to hear the battle cry...
All are gathered here victory is near;
The sound will fill the hall,bringing power to us all...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten benim bildigim kadarıyla Metal/rock calınıyor ama ben biraz daha 300-500'den fedakarlık edilip metal calınmasını isterim.
Birde Bir saat içerisinde bir grubun tüm albumlerini calmalarını isterim. Örnek olarak X night yapılıp sırf o grubun parcalarını konser kayıtlarının calınmasını isterim.
İlk olarak istediklerim eyer mümkünse; soundgarden, rammstein(konser) Lennyk. (konser)[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...