Spartan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 daoc free trial i indirdim girdim oyuna.bunun içinde daoc+si+frontiers var. Şimdi ben toa alırsam bunun üzerine kurup devam edebilecek miyim? yoksa illaki gidip daoc+si+toa hepsini birlikte mi almam gerekiyor? Spartas is back! :P (spartas i sattım ama ruhu ölmedi! :P )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bildigim kadari ile devam edebiliyosun extradan daoc si ve toa alamana gerek yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 anlatamadım mı yoksa dikkatli mi okumadın? toa almana gerek yok demişsin. toa alıcam diyorum.bunun üzerine kurup devam edebilir miyim yoksa daoc+si i da almam gerekli mi diye sordum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hayır dostum gerek yok sadece toa alsan dvm edebilirsin[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 nerden indirdin bende denemek istiyordum uzun zamandir..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.fileplanet.com/files/130000/136481.shtml[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oyunda csr ile görüştüm ve devam edebilecegimi söyledi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar