Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 su saydigi modellerde alinacak en mantikli tercih vw cc olur, ama sonucta zevk ve tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ginaly said: Arma said: 1.3 dizel astra ne oldu aga? hala satılık (: worst case senaryoda galeriye verecem 2 lira zararına. kaç model ve ne kadar o? alıntılasana mesaj atarken ya da öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 olm daha yasin kac cc gibi arabayi napcan gidip spor bisi alsana tt fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Spiegel said: abi siyaset yapmayin su araba ariyorum konu basliklarinda, adam vw'i getiriyor diye, vw mi almiycak insanlar? markanin ne sucu var? gayet kaliteli otomobiller uretiyor vw ve malesef tr distributoru de bu adam ama yapacak birsey yok.hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ne guldun gardas =) cc'nin gayet spor durusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 neyi spor ya cc'nin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Alakali midir bilmiyorum da Golf 7 kullandim 15 gun, baya hos alet. Uzmedi uzun yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 1 hafta once 2012 a3 aldım gayet hoş tavsiye ederim taşıt pulu zartı zurtu dahil 63k ya geldi boşver cc yi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 borusanda kardeşim var seni yönlendireyim BMW al sen A180 falan sönük kalır yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bmw 1 serisi ve mercedes in a180 ine bakınca arkadaş hatchback araba alıcak.Şöyle söyliyeyim bmw almaya kalkıpta 1 serisi almak ''BANA'' göre biraz komik geliyor.Yani bmw diyince insanın aklına ilk eglen 3 20d 520d 3 16i vs vs yani sedan arabada daha bi albenisi var bmw nin.Mercedesin a serisi henüz yeni bir kaçtane gördüm trafikteyken arkadaşımda yeni aldı memnunum diyordu ama şöyle bir faktör var audinin bmw ve mercedese göre hatchback modelleri daha cok tutuyor.Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama a3 hatchback kasalar içerisinde bence en çok tutulanı ve güzeli.Tercih senin. Şöyle bilgi veriyim 2013 ünü sordum yetkili bayiye a3ün 74 dedi adam benzinliye.70e anlaşalım dedim lavuk kabul etmedi.Şuanki dizel mesela 230 küsüre falan fulledım 1k dan fazla km yol yapabilir yazıyordu hadi biraz düşelim fazla gösterse 800 900 rahat yaparsın gayet memnunum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 senko said: neyi spor ya cc'nin sdf yuh ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 photographer said: borusanda kardeşim var seni yönlendireyim BMW al sen A180 falan sönük kalır yanında. güzel bi indirim yaparsa neden olmasın. istinye mi, avcılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ginaly said: senko said: neyi spor ya cc'nin sdf yuh ulan. ne yuhu lan dedıgım gıbı gencsın gulzesın cc alana kadar ya tt ya z4 fln al sanın yurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sıfır z4 kaç para biliyon mu la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 z4 kullanirken gotun yere surtunmeye baslicakmis gibi hissediyosun. tepeyi kapatirken de, ustune toprak atiyolar gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ikinci eli bile yeni kasanin 120binden asagi degildir, tl olarak. ama guzel otomobil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 z4'ler pahalımıymış ya o kadar bilmiyordum fiyatlarını tt alcaktım ben işte, 50-60k bandına var tt'ler 2.el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 var da eski kasa vardir en eskileri 2007 oncesi, ya da 2007de cikan guncel kasanin ilk cikanlarindan kmsi 100binleri gecmis bir tane bulabilirsin o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 maivresnon said: bmw 1 serisi ve mercedes in a180 ine bakınca arkadaş hatchback araba alıcak.Şöyle söyliyeyim bmw almaya kalkıpta 1 serisi almak ''BANA'' göre biraz komik geliyor.Yani bmw diyince insanın aklına ilk eglen 3 20d 520d 3 16i vs vs yani sedan arabada daha bi albenisi var bmw nin.Mercedesin a serisi henüz yeni bir kaçtane gördüm trafikteyken arkadaşımda yeni aldı memnunum diyordu ama şöyle bir faktör var audinin bmw ve mercedese göre hatchback modelleri daha cok tutuyor.Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama a3 hatchback kasalar içerisinde bence en çok tutulanı ve güzeli.Tercih senin. Şöyle bilgi veriyim 2013 ünü sordum yetkili bayiye a3ün 74 dedi adam benzinliye.70e anlaşalım dedim lavuk kabul etmedi.Şuanki dizel mesela 230 küsüre falan fulledım 1k dan fazla km yol yapabilir yazıyordu hadi biraz düşelim fazla gösterse 800 900 rahat yaparsın gayet memnunum şuan.roccoyu satıp bi cabrio a3 mu alsam diye dusunuyodum yaz için. elden çıkar mı acaba kışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 soruyu şu şekilde güncellesem, bu 3ünden hangisi en son sırada kalır? onu eleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Cc alirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 synthesizer said: maivresnon said: bmw 1 serisi ve mercedes in a180 ine bakınca arkadaş hatchback araba alıcak.Şöyle söyliyeyim bmw almaya kalkıpta 1 serisi almak ''BANA'' göre biraz komik geliyor.Yani bmw diyince insanın aklına ilk eglen 3 20d 520d 3 16i vs vs yani sedan arabada daha bi albenisi var bmw nin.Mercedesin a serisi henüz yeni bir kaçtane gördüm trafikteyken arkadaşımda yeni aldı memnunum diyordu ama şöyle bir faktör var audinin bmw ve mercedese göre hatchback modelleri daha cok tutuyor.Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama a3 hatchback kasalar içerisinde bence en çok tutulanı ve güzeli.Tercih senin. Şöyle bilgi veriyim 2013 ünü sordum yetkili bayiye a3ün 74 dedi adam benzinliye.70e anlaşalım dedim lavuk kabul etmedi.Şuanki dizel mesela 230 küsüre falan fulledım 1k dan fazla km yol yapabilir yazıyordu hadi biraz düşelim fazla gösterse 800 900 rahat yaparsın gayet memnunum şuan.roccoyu satıp bi cabrio a3 mu alsam diye dusunuyodum yaz için. elden çıkar mı acaba kışın tek kapı,cabrio vs bunları satması daha zor 2.elde kış ve yaz farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ginaly said: soruyu şu şekilde güncellesem, bu 3ünden hangisi en son sırada kalır? onu eleyeyim bari.a son sıra bence. fiyat performans olarak. şık. başka da bi feature yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 a son sirada kalir fiyati cok fazla cunku verdiklerine nazaran. 1 serisi de 1.18 den asasini alacaksan pek tavsiye etmem, 1.16 benzinle dizel kesmez yani performans olarak. sana gidecek ya 1.18 ya da cc'nin yuksek hp'lisi onda ne diyorlar bilmiyorum. bu da olabilir, fene yapmamis disini. 1.16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vosvosla BMW ve yildizi kiyaslamak olmaz zaten. Paran varsa A al, yoksa 1 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar