Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ateist : Madem Tanrısın, göster ürksün ha ha ha, ne espiriğim. Tanrı : .. Ateist : Vay bana vay vay vay bana vay vay vaaay.[signature][hline]I'm lunatic. I'm heretic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 atesit=aaa meraba.. e ama sen yoksun..sen varsan ben yokum cunku ben atesıtım yanı nsen varsam ben yokum ozaman benı ce.... tanrı=bunlardan bi tane istiyorum[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Komik :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cem yılmazın totemcıler ıcın yaptıgı vardı bıatane kıyamet kopar butun ınsanlık guruplanır dınıne gore cennet kapısı onunde hadı olayı bılen semavı dınler ıcın ıyı ama ya toteme tapalar ne yapacak adamalr nereye geldıgının farkında degıl dusunsenıze sef orda mal mal bakıolar koylu-Şeeef yaa totem yoook şef-sus olum caktırma Mıctık (tanrıya dogru) bakıre kız kestık o sayılmıyormu (kabıle elemanalrına doner) hem ben nerden bılıım bole oldunu bana kıtapmı geldı ayrıca ben elhamdulıllah muslumanım (muslımanların yanına kacar) bıde su vardı alakasız ama gaztelerde bakın bır suru hıkaye vardır olumden donenler dıye hepsının hıkayesı aynıdır "once beyaz bır ışık geldı" dıye baslarlaraslında o *ıca takılan pamugun etkısıyle goruyo bıde reankarnasyona ınanalar var sankı dıger tarafta turnıke var yetmıo ben bıdaa bıdaa dıyosun bıde sey var dusunsenıze cennet kapısında kavgalar cıkıo abı cekılde gecelım durmussnuz zebanı gıbı e bız zebanıyız (korkar) hem ben gırmıcem arkadaşa bakıp cıkıcam[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ekşi Sözlük'ten alınmış olabilir ama bana mail yolu ile geldi. Demekki neymiş?Düşünmeden konuşanın işi çok yediği b.ktur.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar