Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ateist & Tanrı Karşılaşırsa :)

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

atesit=aaa meraba.. e ama sen yoksun..sen varsan ben yokum cunku ben atesıtım yanı nsen varsam ben yokum ozaman benı ce....
tanrı=bunlardan bi tane istiyorum[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmazın totemcıler ıcın yaptıgı vardı bıatane

kıyamet kopar butun ınsanlık guruplanır dınıne gore cennet kapısı onunde hadı olayı bılen semavı dınler ıcın ıyı ama ya toteme tapalar ne yapacak adamalr nereye geldıgının farkında degıl dusunsenıze sef orda mal mal bakıolar
koylu-Şeeef yaa totem yoook
şef-sus olum caktırma Mıctık (tanrıya dogru) bakıre kız kestık o sayılmıyormu (kabıle elemanalrına doner) hem ben nerden bılıım bole oldunu bana kıtapmı geldı ayrıca ben elhamdulıllah muslumanım (muslımanların yanına kacar)

bıde su vardı alakasız ama
gaztelerde bakın bır suru hıkaye vardır olumden donenler dıye hepsının hıkayesı aynıdır "once beyaz bır ışık geldı" dıye baslarlaraslında o *ıca takılan pamugun etkısıyle goruyo
bıde reankarnasyona ınanalar var sankı dıger tarafta turnıke var yetmıo ben bıdaa bıdaa dıyosun bıde sey var dusunsenıze cennet kapısında kavgalar cıkıo
abı cekılde gecelım durmussnuz zebanı gıbı
e bız zebanıyız
(korkar) hem ben gırmıcem arkadaşa bakıp cıkıcam[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...