dune4343 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Merhabalar; Eskisi kadar oyuna aktiv olamıyorum bu yüzden elimde bulunan 4 hesabımı (12 karakterimi) alıcısı olması halinde TL olarak satmayı planlıyorum. 1. Hesap: dune4343 ( Eveboard ) 2. Hesap: Dwyar'hun Thornsteel ( Eveboard ) 3. Hesap: Kostebek ( eveboard ) 4. Hesap: fikret4343 ( eveboard ) 4 hesaptaki isimleri yazılı hesaplar . tüm mining kazılarını yapabilirler Exhumers kullanabiliyorlar . Dwyar'hun Thornsteel orca kullanıyor . Dwyar'hun Thornsteel ve dune4343 cap için kısa bir süreleri kaldı . Ayrıca 8 alt karakter wh de pl yapıyorlar .Industrial açık . wh de aylı kdüzenli bakıldığında 1,5-2,5 b arası üretim yapıyorlar.. ilgilenenler Özel Mesaj veya devam yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Dwyar'hun Thornsteel bununla ilgili pm atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Arkadaşlar uygun fiyata verecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Arkadaşlar isk karşılığı veriyorum :D batan geminini malları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar