Levitan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Arkadaşlar daha önce bir mage ile oynamış kimese varsa lütfen şu soruma cevap versin. Arcane magic dalında bütün talent pointlerini harcamış bir mage, frost yada fire magic büyülerini öğrenip kullanabilirmi yoksa arcane magic e immune bir düşmanla karşılaştığında kaçmaktan başka bir çaresi yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Rogue oynadım mage oynamadım ama oyun mantalitesi olarak konuşacağım. Oyunda skill'er ve talent'lar var, arcane'e gitsen bile frost ve fire büyüleri skillerinde olduğundan dolayı kullanabilirsin fakat frost ve fire'a talentlarını veren bir mage kadar etkili kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 2 tane aynı konus açmışsın abi özürlümüsün -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 04 Aralık 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yok, diğerini yabancılar için açmış lol..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mageler ve Büyüleri - 1.Konu Turkcesi Mages and Spells - 2.Konu Ingilizcesi Ne annadik burdan and & Spell ingilizce.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya adama super yardımcı oldunuz yane eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Levitan, 04 Aralık 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar daha önce bir mage ile oynamış kimese varsa lütfen şu soruma cevap versin. Arcane magic dalında bütün talent pointlerini harcamış bir mage, frost yada fire magic büyülerini öğrenip kullanabilirmi yoksa arcane magic e immune bir düşmanla karşılaştığında kaçmaktan başka bir çaresi yokmu? hangi talenti seçerse seçsin tüm büyüleri kullanabilir. genelde talent'ler var olan büyülerin/özelliklerin güçlerini arttırıyor. ama bazı talent'ler extra büyü/özellik de verebiliyor. mage'de bu oran ne kadardır bilmiyorum. ama talent ile gelen büyü ve özellikler dışında hepsini öğrenip kullanabiliyorlar. sırf mage için de geçerli değil bu. yeter ki level'ın yetsin ve paran olsun.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bende şunu anlamam bir dolu bilgi kaynağı var resmi sitede dahil .Bunlara hiç bakılmaz , direk bilmemnenin yeteneği varmı? o skill ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor diye sorulur . Arkadaşlar forumlar oyuncuları bilgilendirmek için vardır. ancak cevabı her yerde kocaman kocaman yazılmış sorulardan ziyade işin daha incelikli kısmını öğrenmek için vardır . Mesela magein cold talentındaki bir yeteneğin ne kadar kullanışlı olduğunu merak edebilirsin . bu doğaldır bazı şeyleri kullanan kimseden duymak daha iyidir . Ama Magein cold büyüleri neler diye sorarsan bu sadece senin tembel olduğunu araştırma zahmetine girmediğini gösterir . Lütfen araştıralım , paylaşacak bilgimiz olsunki bilgi istediğimizde insanlar bizi ciddiye alsınlar ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 04 Aralık 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bence bi tane de almanca ac[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe güzel insanlar benim yerime sövüyor artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Fransızcayı da unutma. Konu başlığı şöyle olmalı: Mages et magiques[signature][hline]Daha gecenlerde benim cek bir arkadasim bana bir film izledigini ve filmde turklerin de oldugun fln solemisti, Bende harbimi ya anlat bakalim nasilmis dedigimde ilk soledigi sey suydu "Simdi atlarinin ustlerinde allalalallalalallala diye giden adamlar var elleirnde palalar kosuyolar. Sonra bir kadin var elinde bebekle kacarken kafasini kesiyolar......" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar