BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mrblar. Acc sistemi hakkında bilgisi olan yada programlama biliyorum yazabilirim diyenler olursa lütfen [email protected] msn ve mail adresim bana ulaşabilirlerse sevinirim. +özel Scp yazan aranıyor. İstediğim scp i anında anlattığım gibi yazabilecek pro... arkadaşlar aranıyor... AciL...[signature][hline]Her$ey Darkness Time İçin..
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paralı adam arıyosun heralde.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Aramıza gelicek bizimle çalışıcak bizden biri olucak işini iyi ve severek yapan arıyorum. +Scp konusunda yardım etmek isteyenler [email protected] Yakında açıcaz yetiştirmeq için elimden geleni yapıyorum ama scp yeterli değil .... +Scp yazan alabilirm.... Yardımlarınızı bekliyorum... Saygılarımla...[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
ferit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 script sitesinde account scripti vardi. oyun icinden .account yazip ekliyorsun ama harf ve rakam olmak zorunda sifre yoksa otomatik degistiriyor. birde bug u vardi adam banlamadan once banlancak username i tekrar ekliyorsun already exist felan diyor. sonra banliyorsun.. priv ayarlarida bu sekilde yapiliyordu..
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ben acc sistemi bilen biri arıyorum Siteye koyucam.... ilk savede akitf olucaq ama geniş kapsamlı olucak....[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Coder a ulaş işini iyi yapar , hakkınıda vereceksin tabi.[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Hardgamer Illusion
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hakkını verecek dersek herkes yapar ;)[signature][hline]
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sen Hayrına Yapta Yolla O Zaman :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Neron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 cok dikkat edilmesi gerekir silver serpents bu yuzden hacklendi.[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. Tabutuna sarılacak bayragı olmayan Vatansız... UOGame.Net Exile UO Player
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 TheCoder Mrb. Yardım edebilirmisin?[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Digital_Wyrm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tamam Ben yazarım Ama TheCoder Dedigi Gibi Guvenceksin. Ozel Msj at Konusalım istersen.
NewCastle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yok O kadar Yasanmaz. Bende yazbilirim. Ama Sana Tafsiyem. Biras ASP yada PHP kas :) Kendi Sistemini kendin yaz. Asp icin FSO Php icin fget-fwrite-fopen Bunları Arastır. İsine Yarar bisiler Bulursun. [Bu mesaj NewCastle tarafından 02 Aralık 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yardım edebileceksen msnden görüşelim. [email protected][signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 asp ile kolayca Yapabilirsin Bence HAtta ben bile yazabilirim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
NewCastle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bak Kardes Yardım Ederim. Ama Guvenceksin onu soyleyim. Hatta Ac Cok Scp den Alıyorsan ASP Ogrene bilirsin Kolayca Kendinde Yapabilirsin.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 php ve dorudan fsockopen ile telnetten basit ve anında acc açılabilen bişiler yapılabilir, yani yapcak varsa yapsın :9[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 evde yapmışım OHŞŞŞ kral oldu vallaha :D Account.txt (ini nası yapcam bilmiom) icine yardırıom username password plevel fln kebap <%=request.form("Username")&> rullas :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Aralık 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
NewCastle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya Erutan Sen Yaptıysan yayınla ama Sadece Onlarla Olmuyor Hem senin account.ini ile ne isin varki. Ben onu anlamadım. ASP Neden Buna Gerek Duydunki. FSO ile Direk Acc.scp yazdırabilirsin.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Dagger tarafından yapılmış account sistemini bulursanız hepinize yetecektir sağa sola para yağdırmaya gerek yok bu sistemi olympus'ta kullanıyor zamanında istiaron'da kullanılmış. kurulumu ise çok basit ve güvenli ;)[signature][hline]
NewCastle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Coder Onları Ogrencekler. :) "Or" Acıgı ve diger bir cok acıgı arastırıp ogrenirler. Zaten Yakın bi Zaman da Basit ama guvenli bi Acc. Sistemi yazıcam Paticikde Yayınlıcam İstegen kullansın die :)
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 İstegen Kullanır Ondan Sonra :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bu aralar felaket Yanlış anlıuyom yaa :^) [Bu mesaj Erutan tarafından 04 Aralık 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
NewCastle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Frasier Nasıl Ondan sonra Ben yapıcam Kullanmak isteyen Kisiler Kullanırlar. Sonrası Beni ilgilendirmez.
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Banada yazarmısınız acaba ? Rica etsem....? Teşekkürler.. İyi çalişmalar... Saygilarimla...[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: NewCastle, 04 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki: Frasier Nasıl Ondan sonra Ben yapıcam Kullanmak isteyen Kisiler Kullanırlar. Sonrası Beni ilgilendirmez. Tabikide Kullanır.Demek İstediğim Yazıyı Yazarken İstegen Yazmıssınya Komiğime Gitti Bende İstegen Kullansın Ondan Sonra Dedim :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Öne çıkan mesajlar