Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Acc sistemi yazabilecek aranıyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mrblar.

Acc sistemi hakkında bilgisi olan yada programlama biliyorum yazabilirim diyenler olursa lütfen [email protected] msn ve mail adresim bana ulaşabilirlerse sevinirim.

+özel Scp yazan aranıyor. İstediğim scp i anında anlattığım gibi yazabilecek pro... arkadaşlar aranıyor...

AciL...[signature][hline]Her$ey Darkness Time İçin..
Mesaj tarihi:
Aramıza gelicek bizimle çalışıcak bizden biri olucak işini iyi ve severek yapan arıyorum.
+Scp konusunda yardım etmek isteyenler
[email protected]
Yakında açıcaz yetiştirmeq için elimden geleni yapıyorum ama scp yeterli değil ....
+Scp yazan alabilirm....

Yardımlarınızı bekliyorum...

Saygılarımla...[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Mesaj tarihi:
script sitesinde account scripti vardi. oyun icinden .account yazip ekliyorsun ama harf ve rakam olmak zorunda sifre yoksa otomatik degistiriyor. birde bug u vardi adam banlamadan once banlancak username i tekrar ekliyorsun already exist felan diyor. sonra banliyorsun.. priv ayarlarida bu sekilde yapiliyordu..
Mesaj tarihi:
Yok O kadar Yasanmaz. Bende yazbilirim. Ama Sana Tafsiyem.
Biras ASP yada PHP kas :)

Kendi Sistemini kendin yaz.

Asp icin FSO

Php icin fget-fwrite-fopen Bunları Arastır. İsine Yarar bisiler Bulursun.

[Bu mesaj NewCastle tarafından 02 Aralık 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evde yapmışım OHŞŞŞ kral oldu vallaha :D

Account.txt (ini nası yapcam bilmiom) icine

yardırıom username password plevel fln kebap

<%=request.form("Username")&>

rullas :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper

[Bu mesaj Erutan tarafından 03 Aralık 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya Erutan Sen Yaptıysan yayınla ama Sadece Onlarla Olmuyor Hem senin account.ini ile ne isin varki. Ben onu anlamadım. ASP Neden Buna Gerek Duydunki. FSO ile Direk Acc.scp yazdırabilirsin.
Mesaj tarihi:
Dagger tarafından yapılmış account sistemini bulursanız hepinize yetecektir sağa sola para yağdırmaya gerek yok bu sistemi olympus'ta kullanıyor zamanında istiaron'da kullanılmış.

kurulumu ise çok basit ve güvenli ;)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Coder Onları Ogrencekler. :) "Or" Acıgı ve diger bir cok acıgı arastırıp ogrenirler.

Zaten Yakın bi Zaman da Basit ama guvenli bi Acc. Sistemi yazıcam Paticikde Yayınlıcam İstegen kullansın die :)
Mesaj tarihi:
said:
NewCastle, 04 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
Frasier

Nasıl Ondan sonra Ben yapıcam Kullanmak isteyen Kisiler Kullanırlar.

Sonrası Beni ilgilendirmez.

Tabikide Kullanır.Demek İstediğim Yazıyı Yazarken İstegen Yazmıssınya Komiğime Gitti Bende İstegen Kullansın Ondan Sonra Dedim :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
  • Yeni Oluştur...