Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cipetpet said: Ahahaha kat karşılığı arsasını verenlere de vergi mükellefi olma zOrunluluğu getirilmiş seyret işi sen şimdi ahahahaha yılda 3 daire için geçerli değilmi o ya?
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yeni gelir vergisi kanunu tasarısından bahsediyor sanırım
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cons said: Cipetpet said: Ahahaha kat karşılığı arsasını verenlere de vergi mükellefi olma zOrunluluğu getirilmiş seyret işi sen şimdi ahahahaha yılda 3 daire için geçerli değilmi o ya? Moonfallın dediği gibi ama kesinmiş sanırım muhasebeciler odasında muhasebecim de öyle dedi Kapalı alanı 1000 metrekareyi geçen inşaatlar için geçerli
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sizinki başka o zaman benim dediğim araçtada var yılda 3 araçtan fazla alıp sattıysan kar ettiysen gelir vergisi istiyolarmıymış neymiş
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 elesso said: diğer 7 sayfayı okumadan giriyorum araya... ortalama bir adam maaşlı çalışıyorsa, bugüne kadar kredi kartı kullanmış ve düzenli ödemişse, daha önce çektiği kredilerde bir sorun yaşamamışsa anca 30.000 lira gibi bir rakam çekebiliyor en iyi şartlarda. 30.000 lira ilede robin hoodluk yapılmaz en fazla ikinciel polo alınır :D sadece kredi değil ki olay , düşük limitli kredi kartın olsa da düzenli kullandığın zaman limit arttırımı kolay oluyor. hiç bir şeyi olmayan adamlara garip garip krediler veriyorlar mesela , adamın borcu benim kaç senelik maaşım , gidiyoruz adam barakada yaşıyor. büyük kredileri ipotekle veriyorlar ama o ipotekler çoğu zaman borcu karşılamaktan çok uzak oluyor. falan filan
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Abi oturup muhasebecimle nasıl yırtarız gelir vergisinden diye 1 ay düşündük taşındık ,sonra vergi vermenin daha iyi olacağına kanaat getirdik ki bu vergi kanunuyla 10 sene sonra g-8 e katılır tayyip
Öne çıkan mesajlar