=)) Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 şöyle içinde sadece bilgilerin ve resimlerin olacağı bi site kurmak istiyorum kolay yoldan nasıl yapılır?kod vs ıvır zıvır bilmem görsel olarak şu şuraya şurda ne yazsın teması bu olsun şeklinde hazırlatan bişey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 o tarz siteler icin kod bilmeye gerek yok ki, hazir site kullan, ya da site tasarim programlariyla yap. birsuru secenek var. kod falan eskidendi o isler basit tarz siteler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 heh işte bende onu diyorum birkaç örnek verebilir misiniz hazır site araçları için ? joomla diye birşey indirdim ancak azıcık çözersem kullanmayı devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 joomla boşver. wordpress kurcala çözersin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 wordpress themefrost var ilk aklima gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Gerek yok domain al yaninda bedava gelir siten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 chip dergisi bu ay bunla ilgili bişiler veriodu fln. istiyosan bi incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Domain alıyorsun (16 tl civarı), host alıyorsun (15 tl civarı), wordpress indirip kuruyorsun siteye (bedava), tema ayarı çekiyorsun (tonla bedava tema var, indirip kuruyorsun) go go. Joomla kasma, daha çok portala yönelik bir sistem, ağır işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 15 liralık hostu linkler misin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 müteahhit misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Dynun said: 15 liralık hostu linkler misin abi https://www.guzel.net.tr/turkiye-webhosting.php Netinternet 3 yıl önce pahalılandığı için guzel'e geçtim, NI'nin altyapıyı kullanıyorlar. Adamlar gayet iyi, tostcu değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 benjani said: müteahhit misin ucuz geldi merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar