Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Gwindon, 04 Aralık 2004 21:42 tarihinde demiş ki: yannz o kadar tabu hikaayesnide daa once bir arada grmemistim http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tabu+diyaloglari ;) hem gerçek kaynağını da vermiş olalım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ŞEREFSİZ ![signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aslnda bi aksam butn pati birlesip tabu oynasak%@%^@ hem benm su balonda patlams olr ehehe bu kadar gaf ckar heralde[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Gwindon bende sizle oyniyim tabu süper ya ahauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 gayet güzelmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 szi bilmem ama tabu dendmi benm gulesm gelyo[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 üç kişilik bi grup tu kelime:öğrenci (yanlış hatırmamıosam) arkadaş: ben neyim? biz(iki kişi aynı anda): salaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 okuldayız kızlar-erkekler tabu oynuyoruz kelime kızlarda bize anlatıyo ezgi diye bi kız. Kelime: göz hapsi (aslında kelime değil bu ama) Kız- Çok tatlı bi kız gördün çok beğendin neresine bakarsın? Ben- G*tüne? Bi gülme krizi oluşur herkes güler ama anlatılmaya devam edilir. Kız- Saçmalama be böyle yuvarlak bi organına bakarsın ya Ben- G*t işte be Yine bi yarılma durumu olur,çabuk toparlanılır. Kız- Off çok seversin birini onu kimseleere vermek istemezsin ne yaparsın? Arkadaş- Öperim yalarım yutarım Kız- Oha be allah belanızı versin oynamıyorum ben![signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahuahahuah :lol: *yarılır*[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: LevieMaxilack, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: okuldayız kızlar-erkekler tabu oynuyoruz kelime kızlarda bize anlatıyo ezgi diye bi kız. Kelime: göz hapsi (aslında kelime değil bu ama) Kız- Çok tatlı bi kız gördün çok beğendin neresine bakarsın? Ben- G*tüne? Bi gülme krizi oluşur herkes güler ama anlatılmaya devam edilir. Kız- Saçmalama be böyle yuvarlak bi organına bakarsın ya Ben- G*t işte be Yine bi yarılma durumu olur,çabuk toparlanılır. Kız- Off çok seversin birini onu kimseleere vermek istemezsin ne yaparsın? Arkadaş- Öperim yalarım yutarım Kız- Oha be allah belanızı versin oynamıyorum ben! ama dooru göt olması gerekmiyomu???[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ahahahahhaha çok güldüm :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar