dwight Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Öncelikle modlardan özür dilerim bu konuyu actıgım için forumda eski threadlerde bir arastırma yaptım ama sorularıma cevap bulamadım.Vizelerden dolayı bir aydır iptaldım sabırsızlıkla beklediğim wow da atı alan üsküdarı geçmiş. 1)Bugün itibariyle yeni bir acc açıp bu oyunu oynayabilir miyim? 2)Oynayabilirsem order gerekiyor mu gerekiyorsa order için link? 3)Oynayamazsam eu serverının açılması için şubatı mı beklicem? 4)Order yaptığımda oyunu hangi linkten dl etmem gerekir? bu tip sıfır sorulara verebilceğiniz cevaplar varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 1) evet, us serverlarında oynayabilirsin 2) gerekiyor, link için biraz daha ara lütfen forumları 3) eu için ocak-şubatı beklememiz gerekiyor 4) zaten oyunun kutusunu ısmarlayacağın için içinden cd de gelecek[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oynuyabilirim derken eu betadanmı kast ediyorsun yoksa US mi eğer US ise oynayabilirsin(Tabi bazı engellerle)[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Teşekkürler fakat us de oynamak için yapacağım order sonradan acılan eu serverında işe yaramıyor die biliyorum?Su an avrupa oyuncularının oynadığı bir beta serverı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 var ama kayıtları aylar önce oldu. us alırsan aynı account ile avrupa sunucularına giremezsin. oyunun avrupa versiyonunu alman gerekir tekrar. ebay'den account'ı satıp eu'ya geçmeyi düşünenler var ama o da uğraş.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 US deki Acc EU e geçirilebilecek diye bir duyurusu vardi blizzard ın hatta forum konusu açılmıştıda neydi bulamiyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben tam tersi diye hatırlıyorum :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Geçme söz konusu ama bunun avrupa serverlarının acıldıktan ne kadar zaman sonra gerceklesegını blizzard solemedı hemen olmıcagı kesın ama 1-2 ay sonra bellı olur hersey[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar