JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 TF 2'ye uzun bi aradan sonra girmeye çalıştım, Steam hesabıma log in oldum server seçtim connect dedim. Bi türlü bağlanmıyor, sürekli hata veriyor hesabıma bağlı olduğum halde şu hatayı alıyorm sürekli. Ne yapbilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Muhtemelen Steam'e Restart atmışsındır. ( Steam açıkken orjinal olmayan steamworks bir oyun oynadıktan sonra bu sorunu yaşayabilirsin) Launch Options da "-insecure" da yoktur. Virus , Spy taraması yapmışsındır. Firewall vb. bir programla blocklanmamıştır. "TF2 Ultimate Patch" kullanıyormusun çünkü bu sorunun ondan kaynaklı olduğunu söyleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 dostum sağol cevap için, sorun benim steamin kendi kendinin update edişinin çok uzun sürmesiymiş. haber vermeden göstermeden update etti kendini o süre içerisinde oyuna giremedim. Update'den sonra düzelmişti sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar