Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Al bi external hard disk bize gel çekeyim sana istediğini :P Bizim bağlantı her ne kadar süper olsa da, okul paranoyak. Her an 3 admin takip ediyor tüm ağı var mı böyle bi manyaklık? Bi kere bi siteden 50 ye yakın mp3 ü taktım sıraya indiriyorum, 20 ye kadar mp3leri 3 saniyede indiriyordum, hızım 15kbps e düştü. Adamlar anında port kısıolar sömürürsen yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Aralık 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Harika ya çok güzelmiş kolay kolay gülmeyen ben nefessiz kaldım =))[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 O zaman seninle değil adminler le kanka olmak lazım :P Benim HDD yi 10-20 dakikada doldururlar galiba ( 20 GB tabi 20 GB ın ne kadarı boş siz düşünün :) )[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eh 5 sene kadar yaşadık[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Telefon faturasi geldigi zaman eve, Öss sonucu gelmis gibi olurduk.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bi ark sabancı hub da en tepede takılıyomş arşiv genişliği ile tanırsın belki =D[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Freestyler mı =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hahahah =))[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Maedhros, 03 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki: dakika 2 saniye 14 ohannes.. O olay samsun beşiktaş maçından alınma... 99 senesi falan olması lazım. Düşürülen oyuncu ya tayfun ya tayfur (Galiba tayfun ama). Düşüren oyuncu da bir yabancıydı bulgardı galiba ama adını çıkaramıyorum... Ve düşüren oyuncuya bırak kırmızı kartı, faul bile çalmadılar o pozisyona... Orası komik zaten bir de o pozisyon ceza sahası içindeydi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 04 Aralık 2004 07:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 dakika 2:14 müthişmiş. Hastasıyım kafadan makasa almanın :) Ben de çok çalışacağım öyle sıçrayacağım 2 metrelik adamları makasla yere alacağım[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 indirmeye basladik bakalim[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahah koptum ya[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yeditepeden 317kpbs ile indirdim:) bayag download acikti biraz ondan yavas olmus olabilir allah ulaknetten razi olsun:) p.s 2.45mbit:) [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 04 Aralık 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 olum karsilikli proxy acalim ben yeditepede muhtelif proxyler kurdum serverlara ama bazen bneim makinede kisiliyor bole patlamalarda degisim yapalim:) said: Penthesilea, 04 Aralık 2004 01:55 tarihinde demiş ki: Al bi external hard disk bize gel çekeyim sana istediğini :P Bizim bağlantı her ne kadar süper olsa da, okul paranoyak. Her an 3 admin takip ediyor tüm ağı var mı böyle bi manyaklık? Bi kere bi siteden 50 ye yakın mp3 ü taktım sıraya indiriyorum, 20 ye kadar mp3leri 3 saniyede indiriyordum, hızım 15kbps e düştü. Adamlar anında port kısıolar sömürürsen yani. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Valla süper olur hheeh =) Deli ediyor. Ama büyük ihtimalle proxy olayını da önlemişlerdir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 süferdi ama bazı bolumler kalitesizdi zor izleniyodu ama süfer yinede ozellikle sonu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Euehueh supeer :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Walla biz baya kasıyoruz dosya transferi için. Ben arkadaşa kesinlikle gönderemiyorum ftp server açıyorum benden download ediyo ancak =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar