BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 http://forum.donanimhaber.com/m_1426913/tm.htm adresindeki yazıda nokia n-gage evolotion x diye bi aletten bahsedilmiş doğrumudun yoksa kolpamıdır başka duyan varmı?? söylenene göre özellikler şunlar said: amcam fillandiya da çalışıyo nokia fabrikasında ondan görmeyebilirsiniz nasıl bişey derseniz n-gage deki boşluklar gitmiş(menu dugmesi ile ekran arasında cook fazla bi boşluk yok)sonra side talking gitmiş anten takılmış(galiba tv izlemek için aparat olcakmış onun için) kamerası hemen telefonu tuttugunuzda arkada degil yanda(side talking oluyodu ya artık side cekim oluyo)MP3 Radyo duruyo kızıl ötesi bt vede Wi Fİ konulmuş hoparlor biraz daha buyumuş USB den şarj olayı eklenip BL 7 C pil koyulmuş symbian 7.1 koyulmuş geriye kalanlar aynı [signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o kadar iyi olamaz bence.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 iddia sahibi ben değilim bilemem ama öyle bi alet piyasaya geldiği anda kaparım zaten n-gage hastasıyım bide bu çıkarsa süper olur :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o msjı yazana p.m atmı$lar cvp yokmu$,kolpa olma ıhtımalı baya yuksek =)[signature][hline]SlayerTr [Bu mesaj Pyr0 tarafından 04 Aralık 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 zaten su anki n-gage'ımden cok memnunum bu cıkarsa bıde pıyasayua hemen model yukseltırım. N-gage turkıyede o kadarda cok ılgı gormesede avrupada tutulan bı telefon heralde. ondan yenı modeller cıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 avrupada da kimse ngage almiyor ki. ingilterede 6600 80 pound. 7610 120 pound felan. kim ngage e para verir ki bu kadar ucuz fiyata bu kadar telefonlar almak varken. yanina bir de gba ceker [ki o da ucuz].[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Pyr0, 04 Aralık 2004 18:36 tarihinde demiş ki: o msjı yazana cvp atmı$lar cvp yokmu$,kolpa olma ıhtımalı baya yuksek =) +1 bencede direk kolpadir o yani[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 adamla msnden konuşuyorum bakalım yollucak sanırım resmi[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 heyecanla beklemekteyız.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yok ya sanırım kolpa :( adam amcasının resmini yolladı işte aramızda geçen dialog: Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: selam =PKMN=Usta_AsH : slm Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: gönderebilcenmi şu resm Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: i =PKMN=Usta_AsH : gönderirim =PKMN=Usta_AsH : bi =PKMN=Usta_AsH : sn =PKMN=Usta_AsH : resim =PKMN=Usta_AsH : kaybolmuş Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: ok bekliyorum =PKMN=Usta_AsH : ya =PKMN=Usta_AsH : w =PKMN=Usta_AsH : telefonda =PKMN=Usta_AsH : yanlız =PKMN=Usta_AsH : flash yok Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: kamerasındamı? =PKMN=Usta_AsH : eet Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: kamerası lazım deil zaten bana =PKMN=Usta_AsH gönderiyor: Aç (Alt+G) =PKMN=Usta_AsH : al =PKMN=Usta_AsH : amcam diyodu ki =PKMN=Usta_AsH : nikon ile anlaşmalı yapmışlar Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: hmm =PKMN=Usta_AsH : galiba =PKMN=Usta_AsH : nikonun Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: o değilde =PKMN=Usta_AsH : bi modelinden =PKMN=Usta_AsH : çıkarma yapmışlardır Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: anten içeri girip çıkıomu? =PKMN=Usta_AsH : yaw =PKMN=Usta_AsH : öle diil =PKMN=Usta_AsH : anten yeri var =PKMN=Usta_AsH : anteni takıyon Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: haa tamam =PKMN=Usta_AsH tarafından gönderilen D:Documents and SettingsAlicanBelgelerimAlınan DosyalarımDSCN1459.JPG dosyasını başarıyla aldınız. =PKMN=Usta_AsH : taktıktan sonra =PKMN=Usta_AsH : anteni çekiyon =PKMN=Usta_AsH : uzuyo =PKMN=Usta_AsH : 1.3 metre oluyo Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: abi bu resimde telefon nerde Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: =PKMN=Usta_AsH : telefon resmi yok =PKMN=Usta_AsH : basına sızmıcak =PKMN=Usta_AsH : Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: haa =PKMN=Usta_AsH : bana bile yollamadı bana bile yollamadı =PKMN=Usta_AsH : al =PKMN=Usta_AsH : buda başka =PKMN=Usta_AsH gönderiyor: İptal (Alt+Q) =PKMN=Usta_AsH : bi çektiği foto Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: nokianın falanda sitesinde yok Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: deneme aşamasındamı bu =PKMN=Usta_AsH : yaw =PKMN=Usta_AsH : 2006 yada =PKMN=Usta_AsH : 2007 de çıkıcak Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: öeah Aliko Firestorm [Kardeşmisiniz? Hayır, Ben Sütçüden O Tüpçüden ! ROFL]][Be N-Gaged.. www.NGAGERZ.com]: =PKMN=Usta_AsH : dünyada =PKMN=Usta_AsH : 10 tane var =PKMN=Usta_AsH : bu şeyden[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eheh bunu zevkle söluyorum; demi$tim ben size. =)[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 =) keşke gerçek olsaydı demekten alamıyorum kendimi :([signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: =PKMN=Usta_AsH : anteni çekiyon =PKMN=Usta_AsH : uzuyo =PKMN=Usta_AsH : 1.3 metre oluyo lol[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 :lol:[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oha yandan kamera nası olcak goruntuye bakmak icin yamulmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahahaha :lol: :lol: ama harbi ii bi alet olabilirdi :P ama gerçek olsaydıda 2006 ya kadar uzaya giden telefon yaparlar be :lol: :lol:[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar