dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eet guzel yazı olcagını zanmıom ama ıste bisiler karaldım we bu yazı yı yazrken en buyuk yardımcım numb sarksı kaybetmek,dunyada asla hazmedem belkide kaybetmei swmedigim icindir ben su ana kadar bır cok kisi kaybettim ama seninki oburleri gibi beni hic icten we derinden wurmamıstı belki e seni kaybetmeseydim ben su ankı halımden daha iyi olacaktım sensız gecen bir gun bana bir asır gibi gelıordu kaybetmeı bu yuzden kabullenemiodum yattımda heq senı dusunurdum ruyalarıma gırerdın uykum kacar balkona cıktıgımda gokyuzundeki yıldızlara bakıq senı dusunurdum belkide sen o yıldızların arkasında hayattan sakalnıordun sonuza dek....hayat sanada zalim bir oyun oynamasın die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 adam gibi yaz su yazıları okumak cok zor okdugundan bişey anlamıyosun dogru durust[signature][hline]sheref, 25 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki: golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki: arakmı? arak değil tarak dermişim ortamı gerermişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 o sadece sevdiklerini ve ii olanı yanına alır... üzülmemeli insan çünkü en kötü olanı; yaşarken öldürdüklerimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 düzgünce yazda okuyalım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 dark_dragon bence cok guzel olmus hakkaten cok begendım calısmalarına dewam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar