maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 İşletme okuyorum zaten iktisat bölümü değil. Bize ne lan iktisattan ben işletme seçtim iktisat değil :( , iktisata girişi geçtim mikro yıllar oldu hala duruyor.yok yani geçemiycem bütüde klasik yapıcak testte çakıyoduk klasikte hepten şemsiye açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 işletmeyi gozum kapalı bitiririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bck said: işletmeyi gozum kapalı bitiririm.. arkadaş olakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 şu dersin finaline giricem yarın 15 sayfa eğri cart curt anlatmışlar abi işin özü arz talep işte niye kasmışlar yok amuda kalkıp satarsa arz olur yok çaprazlama şey ederse talep olur diye iphone5s 5 lira olursa herkes alır 5milyar olursa herkes alamaz lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 olm nası geçemediniz ya hiç derse fln uğramamış olmanız lazım. ben seçmeli ders diye aldıydım AA gelsin ortalama yükselsin diye gerçi benim okul ieu'idi, onun da etkisi vardır kolay olmasında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 BabacumMostors said: dedi kamu mezunu İİBF mezunalrının birbirinden farkı olduğunu sanmıyorum.. bir tek mühendilsiklere göre daha çok kız görüyoruz Ekonometri de İİBF'de lütfen. Kız da yoktu zaten benim dönemimde :( Edit: Lan geçen senenin mesajını alıntılamışım meh. Bu arada hakkatten Türkiye'deki üniversitelerin %90'ında hakkıyla okutulmuyor şu ders, neresinde zorlanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 mikro iktisat'a ben de tepkiliyim. lisans müfredatındaki mikro derslerinin %95'inin salakça ve lüzumsuz olduğunu düşünüyorum. ekonomi dediğin makro iktisat'tır, sosyoloji'dir, tarih'tir. ha gerçi oyun teorisi, davranışsal ekonomi, deneysel iktisat falan şukela şeyler onları unuttum. ama onların da ne olduğu lisans'ta pek anlatılmıyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar