Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Merhabalar, Benim Asus P4C800 anakartim var, bilgisayari acarken klavye veya mouse'dan acmak icin advanced' ten gerekli kisma giriyorum ve aktif ediyorum. Klavyeyi space yapiyorum mouse'u da aktif ediyorum. Save edip restart atiyorum kapatiyorum makineyi falan. space'e bastigimda falan makine acilmiyor, mouse tu$larinada tikliyorum fakat acilmiyor. Sinir oldum yahu, bilgisi olan varsa payla$abilir mi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mouse/klavyen PS/2 değil mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 PS/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar