Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripter aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkez Topic Kasıyor Diye Bişey Yoktur. Herkez Post Kasıyor Desen Daha Mantıklı Olur Bence :)

[Bu mesaj Frasier tarafından 29 Kasım 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kusuruma bakmayın ama yardımcı olmaktan başka her şeyi yaptınız. Ne kadar duyarlı insanlar olduğunuzu görebiliyorum.Altı üstü scripter arıyorum alakasız bir sürü yazı yazılmış. Ne yazık ...

Olsun yine de herkese teşekkür ederim. Bundan sonra rica ediyorum konuyla ilgili arkadaşlar öms atsınlar. Buraya konuyla alakasız şeyler yazarak topic i meşgul etmeyin lütfen.

İyi eğlenceler....
Mesaj tarihi:
O zaman programcı sitelerine bakacaksın burada onunla ilgili pek fazla aktif kişi yok.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Hatta Neden Her Mesajının Altına İyi Eğlenceler Yazıyorsun?

Oynanmayan Bir Oyun İçinmi Eğlence Diliyorsun Yoksa Forumlarda İnsanların Sana Yazdığı Yazılar Sana Oyun Olduğundan Dolayımı İyi Eğlenceler Diyorsun Anlamış Değilim. Ortada Eğlenecek Ne Var Bilemiyorum.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
Sen varsın ya. Her kelimenin baş harfini özellikle kendini kasarak büyük yazman yeterince eğlendirici.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)

[Bu mesaj Blackhand_ tarafından 29 Kasım 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ewet Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazmak Bana Eğlenceli Gelmiyor. Sadece El Alışkanlığından Dolayı. Burada Herkez Benim Böyle Yazdığımı Biliyor. Ama Herkez Senin Gibi Mantıksız Bi Mesaj Altına İyi Eğlenceler Demiyor. Bunda Bi Mantık Bile Yok. Diyeceksinki Sende, Senin El Alışkanlığınsa Benimde Bu El Alışkanlığım Diyeceksin Bunuda Biliorum. Ama Mantıksız Bi Olayın El Alışkanlığı Olması Şaşırtıcı Bir Durum Oluyor...[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
İyi eğlenceler yazan arkadaşın ben olmadığımı farkedemeyecek kadar dumur ettiğim için özür dilerim.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Mesaj tarihi:
Blackhand_ Sende Haklısın Kardeş Harbidende Dumur Oldum. Mesaj Yazmasan Farkında Bile Olmayacağım. Kahretsin :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 29 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
Hatta Neden Her Mesajının Altına İyi Eğlenceler Yazıyorsun?

Oynanmayan Bir Oyun İçinmi Eğlence Diliyorsun Yoksa Forumlarda İnsanların Sana Yazdığı Yazılar Sana Oyun Olduğundan Dolayımı İyi Eğlenceler Diyorsun Anlamış Değilim. Ortada Eğlenecek Ne Var Bilemiyorum.

Bak arkadaşım senden alabilecek öğrenebilecek hiç bir şeyim yok sen çok küstah birisin. Durduk yere hır cıkarmaya yer arıyosun sana ne istediğimi yazarım yazmam sen kim oıluyorsunda bana ne yazacağımı söylüyorsun. İyi eğlenceler yazarım hoşcakaıln yazarım v.s. sanaa ne . İlla kavga etmek mi istiyosun gel özelime o zaman ama yaşın yaşıma uygunsa çoluk cocukla uğraşamam çünkü. Yani çok sabırlı bir insanım ama bu kadarına da susamam. Ayıp ediyorsunuz. İnsana topic actığına pişmam ediyorsunuz bu ne laubalilik sen kimsiin bana hesap soruyosun . Burası herkese acık bir yer herkes istediğini yazar . En azından senin gibi yazmıyor kimse ukalalık yapma. Olgun davran. Hem madem merak ettin söyliyim İyi eğlenceler neden yazıyorum rahat edersin belki. Burad bir çok insan oyun oynuyor senin gibi proveke yapmıor . Oynadığı oyunlarda iyi eğlenceler diliyorum sadece.

Yine söylüyorum Herkese iyi eğlenceler.

( anlamadığım illa hır cıkartmak için bişeler buluyosunuz. Taktığınız şeye bak çok komiksin inan , bari adam gibi bişe bulsaydında adam gibi tartışsaydık )

Saygılarımla (al bunada tak istersen)

La havle vela kuvvet
Mesaj tarihi:
Mesajlarının Altına Saçma Olan Bir Yazıyı Neden Yazdığını Sordum. Ben Senin Gibi Klavye Erkekliği Yaparak Karşımdaki İnsana Kavgamı Etmek İstiyorsun Özelime Gel Vs. Şeklindeki Açıklamalarla Konuşup Kendimi Afedersin ama 0-5 Yaş Grubu Seviyesine İndidrmem.

Madem İyi Eğlenceleri Forumlardaki İnsanlar Oyun Oynadığından Dolayı Söylüyorsan Forumlarda Oyun Oynanmaz Bilgi Paylaşılır Forumlardaki Konularla İlgili Yazılar Yazılır. Oyun İçindeki Oyun İçinde Kalır. Forumlara Yansıtılarak Pislik Yaratılmaz.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
Sana göre sacma bana göre doğru bunu sorgulamak sana düşmez. Ayrıca ben klavye erkekliği yapmıyorum sustum sustum cevap vermiyorum diye iyice sulandırdınız. Ben bana göre yanlış bişe yazmadım herkesin görüşü farklıdır. Dediğim gibi bunu sorgulamak sana düşmez. Yazdığın yazılar cansıkıcı okuyorum okuyorum cevap vermek istemiyorum ama herkesin sabrı bir yere kadar. Dediğin gibi burada bilgi paylaşılıyorsa bilgini paylaş o zaman. etten püften şeylere takıp sacma sacma yazılar yazma. Zaten bu şekilde dediğin gibib 0-5 yaş gurubu içine sokuyorsun kendini.
Mesaj tarihi:
Mesajlarım Sana Sıkıcı Geliyorsa Okumayacaksın O Zaman. Mantıksız Düşüncelerine Hayran Kaldım Açıkçası.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
Beni okumak zorunda bırakma actığım topic e yazma ozaman sana zorla kimse benim actığım topic e yaz demedi geldin kendin proveke ettin . rahatsızlık verme .

Gölge etme yeter...

Vereceğin bilgi varsa ver yoksa proveke etme

[Bu mesaj goodspeed_tr tarafından 30 Kasım 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu Patide Açılan Ne Kadar Saçma Topic Ve Ne Kadar Mantıksız Yazılar Yazılırsa Yazılsın Onlarla Dalga Geçerim. Bunu Başka Topictede Belirtmiştim. Dalga Geçmemdede Bi Kusur Bulamıyorum.

Sende Benim Kelimelerin her Harfini Büyük Yazmamla Dalga Geçki Bende Bu Alışkanlığımdan Kurtulmuş Olayım.

Şimdi Neden Üstüne Bu Kadar Geldiğimi Anlaman Lazım Yoksa Başka Anlatacak Yol Bulamıyorum...[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
Bak güzel kardeşim ;
Birincisi sen istiyorsun diye ben değişmem ,
İkincisi ben istiyorum diye seni değiştiremem ,
ücüncüsü actığım topic de her hangi mantıksız veya sacma bir şey görmüyorum ,
dörtüncüsü burda tek sacma olan şey senin absük yazıların , Beşincisi seninle uğraşmak istemiyorum bir sürü işim gücüm var ,
altıncısı buyur meydan senin istediğini yaz senin gibi bir insan yüzünden patiden soğudum sana cevap dahi vermicem artık çünkü sen anlayışı kıt bir insansın.

Al buyur patin senin olsun depe depe kullan insanlarla dalga geç ama sakın şunu unutma küçülen dalga geçtiklerin değil kendinsin.

buyur meydan senin
Mesaj tarihi:
Scripter satıyorum hemde crafted isteyenler işte fiyat listesi:
Sırf Nebula Scp çalışan : 15k
Nebula + biraz kendinden : 20k
çok az nebula ve en çok kendinden: 30k
Bütün scpleri kendi yazan : 100k
Bütün serverların bütün scplerini derleyip toparlayan : 1m

Satışlar başlamıştır[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 30 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
Bu Patide Açılan Ne Kadar Saçma Topic Ve Ne Kadar Mantıksız Yazılar Yazılırsa Yazılsın Onlarla Dalga Geçerim.

Dönde aynaya bak öyleyse.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Theodorus, 28 Kasım 2004 16:31 tarihinde demiş ki:
ehehe yaz tatili baslamadan shard planlari basladi yuh ne dieyim artik yaza kadar rahatiz en azindan

+1[signature][hline]Hiçbir$ey var değildir,
Var olsa bile bilinemez,
Bilinse bile kimseye öğretilemez
...
Grand Admiral
Mesaj tarihi:
Birak paticigi ya server acacaksan patiye yazma daha iyi . Illaki bulur birsey cekistirip yazarlar.Rahat olacan paticige gerek yok :) sende yaz sende cekistir.Burdan gelmez reklam
  • Yeni Oluştur...