Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi bu trafik te yaşadığım olaylardan bıktım ya şahsen günün büyük kısmını yollarda geçiriyorum ve çıldırıyorum nasıl sakin olabilirim Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hmzz ne demek gerek acaba..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Ey millet! Allah birdir, şânı, büyüktür. Allah'ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. 2- Atatürkü'ün Söylev ve Demeçleri, Cilt: 11. s. 94-95 Alıntıla
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 imdaaaaaaaaaaaat Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Tabi istanbul trafiği sux bi ara hesap yapmıştıkta böle günde 3 saati falan yollarda geçen birinin yılda 1 ayı sırf trafikte geçiyo falan neyse kolay gelsin :) Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 istanbul trafigi cok kötü bişi ya :)[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bi allahtan korkucaksın bide istanbul trafiğinden :) Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu bölümle ne alaka[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes'de gözlük takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izin vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ![i] UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Harbi haa ne alaka :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Adamın selam deme şekli farklı belki :) Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Anadolu yakası rulaz....[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Alıntıla
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahauah bakmadan hoşgeldin demişim ya Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Eh olur arasıra oyle :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.