Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 arıyorum. İngilizce wikipedia'da var birşeyler ama bazı yerlere ingilizcem yetemeyebiliyor o yüzden mümkünse türkçe kaynak ya da ingilizce olacaksa daha özetleyerek anlatılmış biyer arıyorum. ya da sizin bu konuda belki yaptığınız araştırma ıvır zıvır bişeyler vardır, her türlü yardıma açığım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Ooo yeni is hayirli olsun sdfds. Bende mulakat icin IPTV olayini baya arastirmistim.Bir suru free e-book IPTV ile ilgili.Wiki nin yetmedigi yerlerde onlara goz atabilirsin.Wiki de IPTV de kullanilan protokoller hakkinda baya bilgi var.Ilkokul ingilizcesi yeterli olur zaten,genel isleyisi ogrenmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 iş değil ya, dijital televizyon yayıncılığı isminde bir dersim var ve sunum istiyor eleman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar