FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Login olamiyorum sifre yanlis diyor. Sifre reset edemiyorum email yanlis diyor. warsongda online biri varsa /who baris yapabilirmi? Anlamadim noldu.. Sifre calindiysa nasil olabilecegine dair bir fikrim var ama emin degilim. Suanda amerikada gece oldugu icinde emaillere cevap vermiyorlar. Ama eger sifre calindiysa kim yaptiysa ip den ban yer onu biliyorum:) Umarim calinmamistir sadece ben yanlis hatirliyorumdur.[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 oyyy şimdi biraz uğraşcan yok blizzard kanıtlıcan felan filan şans neyse hallederler heralde[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 .... bu ne abi saka misiniz ? ne hack i alla askina ? 2 secenek var ya kafeden yediler,yada ebayden aldin adamlar bir sakatlik cikardi,blizzard tarafindan pass calinmaz ondan eminim.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 kafeden ne alaka? sadece evde kullandim. ebay ne alaka? adamdan goldu aldim maille gonderdi. (accountuda ebayden almadim) Blizzard yapti demedim.. Nasi olabilecegine dair bir dusuncem var dedim..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 03 Aralık 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ebayden aldiysan sealed box degildir icerden key i almislardir belki key bilgilerini girip fln log olabiliyorlardir peki sen kim olabilcegini dusunuyorsun? yani wow senle blizzard arasinda yanlis degilsem,baska sirket wow mu cikardi? kafeye gelince binbir turlu hacklerler adami ruhun duymaz ama kafeye gitmezsen kafe degildir.bana sorarsan ebay cortlamis.eger ebaydeki adamdan kaynaklanan bir seyse,ki blizzard buyuk ihtimal sana box la ilgili bilgiler sorucak,havada bulut sen onu unut olcak :) sonucta sen adamdan key almissin tamamen illegal bi sey + turkiyeden oynuyosun fln fistan.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) [Bu mesaj Dreamfury tarafından 03 Aralık 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ebayden almadimki.. Turkiyedede oynamiyorum. avustralyadayim burda bir dukkandan aldim:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Aynı şey olabilir mi bilmiyorum ama OB da oynarken bir gun aşırı lag ve yığılma vardı. Serverlar sapıtmıştı ve o gün bana da böyle yapmıştı sonra duzeldi. Steye login olabiliyormusun şifrenle bi de ona bak. Olabiliyorsan sorun yoktur...Bir süre sonra düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 halledersin ya biraz uğraşıcaksın ama halledilir sanırım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 account un ban yemis olabilir gecici.herhangi bir dalasma ya da kanalda küfürlü biseyler dedin mi ya da nikin belki düzgün deildi.mail alman lazim tabi bu durumlarda bliz den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 küfüre birşey olucagını sanmıyorum yanı cok fantastik seyler demessen kendımden bılıyorum[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 *eu retailı bekliyen azgın patiler çıldırmışlardır ve us de oynayan diğer patilerin cdkey lerine göz dikmişlerdir*[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya kafayi yiyicem ya... Koskoca blizzard emaillerine cevap vermiyor.. 1 kere cevap verdi oda auto reply su sayfadan yapin diye. Yada su numarayi arayin diye. Numarayi arayamiyorum 1-800 numarasi amerikadan araniyor sadece ben avustralyadim. Fikri olan varmi? Napayim? Delirmek uzereyim..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Forumlarinada giremiyorum.. Ya biri bir GM le oyun icinde kontak kurabilirmi.. Baris adli accountun sifresinin calindigini email attigimi ama kimseden cevap alamadigimi sadece su sayfaya gidip su detaylari girin yada su numarayi arayin dediklerini soylermisiniz? Detaylarin degistigini ve avustralyada oldugumu oyuzden arayamadigimida soylermisiniz? email adresimde [email protected]. Lutfen biri yardimci olsun..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 arkadasa yardim edin eno bi elinden tutsana :)[signature] www.gametogame.net-author [Bu mesaj xrex tarafından 04 Aralık 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Free UO shardı değilki bu biz page atalım, adamlar başkasının acc i ile ilgilensin. Bu arada page demişken. Adamlar cidden ilgisiz. Ragefire a giremiyorduk quest yapmak için. Page attım. 2 saatten fazla oldu, halen cevap yok.. Dün page atmıştım harrasment yüzünden, 4-5 saat oyunda kaldım cevap yoktu. Sonra maille cevap yazmışlar. Fixxer, maile cevap beklemekten başka yapabilecek birşey yok malesef :( Biraz daha bekle, olmazsa topic açarız adamların forumlarına biz... Gelişmeleri bildir burdan.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ragefire da bazen sorun oluyordu.birde grup olmadan girilmiyor.eger server side lag varsa gene girilmiyor[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yok hala birsey.. eno forumlara yazarmisin lutfen? simdi yazalim diyorum cunku blizzard hala acik. bugun kapattilarmi anca pazartesiye alirim oda supheli. ayrica login olduktan sonra size nkadar bilgi veriyor bilmiyorum? kredi kartini gosteriyormu vs? lutfen simdi post edermisin bilgiler yukarda saol[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 heh adamlar yine email gonderdi bizi arayin diye.. ben arayamam o numara sadece amerikadan aranir ben avustralyadayim diyorum adamlarin cevabina bak...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bosuna atmayin.. support kapandi.. cumartesi pazarda calismiyolar.. ohh... anca sali sabah 2 gibi acilacaklar.. off off.. bi yakalarsam.[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 secret question yok mu abi ya? hiç bir şekilde değişmez genelde onlar, şifreni geri alabilirsin bu şekilde, varsa tabii.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Aralık 2004 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 cift gitmis. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 04 Aralık 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 var.. ama email yanlis diyor.. emaili degistirmisler.[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Geçmiş olsun nasıl becerdilerse yapmayı artık.[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 selam ayni problemi kuzenim half life 2 de yasadi.2 hafta once oyunu internetten indirdi veoynuyordu,hatta banada aldirmak icin baski yapiyordu cok guzel falan diye.Kuzen bir gun internetten bir oynun crack'ini indirmis ve calistirdiginda program direk dostan acip(virus programlarinin calismasina izin vermeden)3 5 satir cirt diye yazivermis ve sonuc "virus". neyse bizimki bi sekilde kurtuluyor fakat o da ne?half life a giremiyor.hatali sifre yada kullanici adi diyor.bizimki secret question olayina giriyor cevap veriyor ve yeni sifreniz emailinize gonderildi diyor fakat gelmiyor!!! sonuc:dallamanin biri bilgisayara soktugu programla butun abonelşik bilgilerini falan indirmis.Hemen girip sifreyi ve e mailide degistirmis.SOnucta uzun uzun ayrintili bir email yazdim cevabi gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar