karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Baktım iPod Apple'ın offical sitesinde 300$, dedim alınabilir yahu. Sonra düşündüm bunu türkiye'ye getirirken 50 tane vergi sokarlar 300$ şey olur 500$... Sonra arama yaptım tabii... Biri hiç vergi olmuyo demiiiş biri bazen oluyo bazen olmuyo demiiiş biri elektronik alet yollamıyolar demiiiiş her kafadan başka bir ses çıkmış açıkcası.... Beni bu konuda adam gibi aydınlatabilecek varsa iyi olur... Ama lütfen konuyu sapıtıp içine sıçmayın... Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ha bir de free shipping diyor... Kargoyu onlar ödüyo herhalde onu anladım ben :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Olay basit 300$ a kadar bayram oncesi sonrasi ve yilbainda gecirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 O ne demek?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yane bayram günleri ve yılbasında gümrüge gelen 300 euro ya kadar olan mallar vergisiz geçio normalde 100 euro[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 E o zaman yılbaşını beklerim... :) Bu arada ciddi misiniz? Kafa mı buluyorsunuz?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ciddiler[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Tamam da nasıl bir uygulama ki bu? Yılbaşı nereyi kapsar? 29 Aralıkta ısmarlasam gümrük vergisiz mi olur?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sanmam sonuçta ısmarladığın anda gümrüğe getirmezler..daha önceden vermen gerekir heralde[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Peki gümrük vergisi olsa bile ne kadar ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 takvime senin yerine ben baktım 21 i sabahı ısmarlarsan muhtemelen araya hafsonu girecegi için 27 - 31 arası kesin gelir bu da yılbasına girer sanırım[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 vergi çok tutmuo da rüşvet işini biliosun ülkemizde her mercide mevcut olan. babanla faln gidersen sanırım bi problem olmaz da gümrük dediğin yere ben bikaç kere gittim bu münasebetle ben ebaydan aldıgım için deerini düşük yazdırdım aldıgım adama direk aldım ama bildigin kamyoncularla dolu bi mekan abi ondan aman yane[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Höst malımı almak için gümrüğe bizzat ben mi gidecem? Öyle saçma iş olur mu ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Gümrük kapısına gitmiycen tabi postahanenin gümrük bölümüne gelicek oraya gitcen alıcaksın. Şimdi bu iş yılbaşından 1 ay önce ve sonrasına kadar 300$ olan ürünler geçiyor. Yani öyle tam yılbaşını tutturcan diye bişey yok mantığıda yok. Tanıdığın varsa üzerine fiyatı düşük yazar , hediye olarak yazar o zaman hiç bi sorun olmaz ben Amerikadan öyle aldım. Elektronnik en çok vergi uygulanan şey. O yüzden sen yinede alıcağın yere bi email çekip içine az bi fiyat yazmalarını falan rica etsen güzel olur. iPod küçük bi alet olduğu için muhtemelen dikkat çekmeyebilirde. Normalde 300$ lık bi ürüne iyi bi vergi verme olayın olabiliyo. Yılbaşındada geçiyo ama sanırım %10 vergi verme olasılığın var.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Up.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 amazon.com dan flan alacaksan elektronik eşya yollamıyor tr ye baştan söyleyim :) kitap oyun vb yolluyorlar ama elektronik şeyleri yollamıyor adamlar. ama international orders falan gibi aracı bi şirketle şeyedebilirsin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar