Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bulaşık da yıkadığım oluyo. ilişki olm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ha şu an yok bi ilişkim o ayrı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: şu forumun en forumda neyse dışarda o olan adamı şükrüdür. noyan sen bu forumdakiyle dışarda aynı değilsin dışarda katbekat daha tatlı bir adamsın onu söyleyeyim. burayı da takmıcan yapacak birşey yok. buradan yollanıp irl durumuna taşınıyorsa ama seninde biraz suçun var biraz kendini geri çek derim. ilgi görmek amaçlı olsun olmasın foto özel hayat bilmemne çok fazla paylaşınca forumun cezvesi, hacmi belli taşıyor sağından solundan. moruk 3-4 defa görüştük onda da ya polislerle aksyondaydık ya da öyle tatlı sakin muhabbet. hani dışarıda tatlısın diyorsun da dışarıda random insanlar agro çekmiyor. normal halim zaten sorun olmadıkça sempatik tatlı ama atara atarlık var biraz o yüzden de forumda aksisin deme . burada da tatlıyım aslında ama işte ruhumun ayar gerektiren bölümlerini öyle saçmalıklarla düzenliyorum bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: ha şu an yok bi ilişkim o ayrı ama olsun. umarım en kısa zamanda süper taytlar giyen bir kızla ilişkin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: ha şu an yok bi ilişkim o ayrı ama olsun. bir önceki post 'anlayış' ikincisi 'sevecen ve sorumluluk sahibiyim' üçüncü postta 'yok sevgilim' mesajı. arkadaşlar bu oyunlara gelmeyin. elinde toması su sıkmayı bekleyen bir predatör bu. yeminle yakar hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 cantug said: Noyzura said: cantug said: Noyzura isim ver indirelim. server değil ki bu tek tuşla indiresin ;D Ayıp ettin kardeş kafa göz dalarız :) boşver değmez ya =) bit ilacı sıkalım gözlerine. yeterli bence ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 kız olmayan forumda boyle mesajlar falan ahaha valla geleceğe yatırım di mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Karea said: sıkma canını noyan tamam sıkmıcam ya. haklısın değmez hiç birşey. ben canımı sıkmaz isem canımın sıkılmayan yerleri bana kalkan olur. kimse bir daha incitemez o açılardan. thanks (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: noyan sen bu forumdakiyle dışarda aynı değilsin dışarda katbekat daha tatlı bir adamsın onu söyleyeyim. http://static.comicvine.com/uploads/original/11/118522/3017802-1280px-fap-now-kiss-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 boynuz korkusu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: kız olmayan forumda boyle mesajlar falan ahaha valla geleceğe yatırım di mi abi toma elinde su sıkmaya hazırsın yani. adam tek elle yazıyor. bu oyunlara gelmeyin geleceğin kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dynun said: Noyzura said: Dynun said: Noyzura sen rolünü biraz büyütüyosun bence boşver canım bu analizleri ya cidden çok eğleniyorum gülüyorum ve saçma sapan postlarım arasında içimden gelen bazı şeyleri ifade ediyorum. büyük , küçük v.s. yok olduğu gibi takılıyorum. yapma bunu işte. eğleniyorum gülüyorum, sürekli umrumda değil ne yazarsanız yazın takılıyosun sonra sen gel böyle topik aç. e iyi ne diyelim içimden geldi işte ;( rahatladım geçti . ne olacak yani foruma yük mü oldu ? boşver takma bu kadar gül geç makaranı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Asteroth said: Vingthor said: noyan sen bu forumdakiyle dışarda aynı değilsin dışarda katbekat daha tatlı bir adamsın onu söyleyeyim. http://static.comicvine.com/uploads/original/11/118522/3017802-1280px-fap-now-kiss-l.png biz snowballing bile yaptık ne öpüşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hadi bana müsaade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: Esh said: kız olmayan forumda boyle mesajlar falan ahaha valla geleceğe yatırım di mi abi toma elinde su sıkmaya hazırsın yani. adam tek elle yazıyor. bu oyunlara gelmeyin geleceğin kızları. olm noyanın etrafında çok ekmek var, ola da bi kaç kız stalkluyosa karnımız doyar bakarsın. kıpps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 recep tayyip erdoğan'ın faiz lobisi de sana karşı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dynun said: yapma bunu işte. eğleniyorum gülüyorum, sürekli umrumda değil ne yazarsanız yazın takılıyosun sonra sen gel böyle topik aç. e iyi ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ne alakası var genel olarak "what happens in vegas stays in vegas" durumları olması lazım. Adamın gidip özel hayatında laga luga oluyorsa buna forumda aggro çekip saldırması çok doğal değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: Asteroth said: Vingthor said: noyan sen bu forumdakiyle dışarda aynı değilsin dışarda katbekat daha tatlı bir adamsın onu söyleyeyim. http://static.comicvine.com/uploads/original/11/118522/3017802-1280px-fap-now-kiss-l.png biz snowballing bile yaptık ne öpüşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ki daha geçen hafta çetintaş adres verin dediğinde herkes çok ciddiye alıosun cool down bro dememiş miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 duygusal tepki toleransını nasıl yükseltiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Madcat said: ki daha geçen hafta çetintaş adres verin dediğinde herkes çok ciddiye alıosun cool down bro dememiş miydik? çetintaşa forumda laf edildi forum dışına çıkarılmadı hiçbirşey. adama forum dışında forum odaklı ibnelik yapılmış yani. atarlanması çok doğal. ama kim olduğunu bulup direk ona atarlansaymış daha mantıklı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 260'ta sıkıntı yok ama 300 de titriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 tamam aras bende doğal diom zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Fin said: serzenişten çok attentionwhoreluk olmuş ama bu ya = (td) işte tam bu yüzden dolayı noyanın mesajlarını bir kız arkadaşıma okutmuştum (üstelik ortak arkadaş dsfsd). baya gülüp eğlendik sanırım o kişi benim noyan özür dilerim. bundan sonra postlarını kız arkadaşlarıma okutmamaya özen göstericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar