Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bit Yavrusu Nooblar (aha bunu da stalklayın)

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

şu forumun en forumda neyse dışarda o olan adamı şükrüdür.

noyan sen bu forumdakiyle dışarda aynı değilsin dışarda katbekat daha tatlı bir adamsın onu söyleyeyim.

burayı da takmıcan yapacak birşey yok. buradan yollanıp irl durumuna taşınıyorsa ama seninde biraz suçun var biraz kendini geri çek derim. ilgi görmek amaçlı olsun olmasın foto özel hayat bilmemne çok fazla paylaşınca forumun cezvesi, hacmi belli taşıyor sağından solundan.

moruk 3-4 defa görüştük onda da ya polislerle aksyondaydık ya da öyle tatlı sakin muhabbet. hani dışarıda tatlısın diyorsun da dışarıda random insanlar agro çekmiyor. normal halim zaten sorun olmadıkça sempatik tatlı ama atara atarlık var biraz o yüzden de forumda aksisin deme . burada da tatlıyım aslında ama işte ruhumun ayar gerektiren bölümlerini öyle saçmalıklarla düzenliyorum bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Noyzura said:

Dynun said:

Noyzura sen rolünü biraz büyütüyosun bence

boşver canım bu analizleri ya cidden çok eğleniyorum gülüyorum ve saçma sapan postlarım arasında içimden gelen bazı şeyleri ifade ediyorum.

büyük , küçük v.s. yok olduğu gibi takılıyorum.

yapma bunu işte.
eğleniyorum gülüyorum, sürekli umrumda değil ne yazarsanız yazın takılıyosun
sonra sen gel böyle topik aç.
e iyi ne diyelim

içimden geldi işte ;( rahatladım geçti . ne olacak yani foruma yük mü oldu ? boşver takma bu kadar gül geç makaranı :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Esh said:

kız olmayan forumda boyle mesajlar falan ahaha

valla geleceğe yatırım di mi abi

toma elinde su sıkmaya hazırsın yani.
adam tek elle yazıyor.

bu oyunlara gelmeyin geleceğin kızları.

olm noyanın etrafında çok ekmek var, ola da bi kaç kız stalkluyosa karnımız doyar bakarsın.

kıpps.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

ki daha geçen hafta çetintaş adres verin dediğinde herkes çok ciddiye alıosun cool down bro dememiş miydik?

çetintaşa forumda laf edildi forum dışına çıkarılmadı hiçbirşey. adama forum dışında forum odaklı ibnelik yapılmış yani.

atarlanması çok doğal. ama kim olduğunu bulup direk ona atarlansaymış daha mantıklı olurmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

serzenişten çok
attentionwhoreluk olmuş ama bu ya =
(td)

işte tam bu yüzden dolayı noyanın mesajlarını bir kız arkadaşıma okutmuştum (üstelik ortak arkadaş dsfsd). baya gülüp eğlendik

sanırım o kişi benim noyan özür dilerim. bundan sonra postlarını kız arkadaşlarıma okutmamaya özen göstericem.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...