Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abi bisürü seyirci bilmem kaç desibel ses çıkıyo alev duman adrenalin bu işte ya. seyirci üstüne kaçıyo bazen kaç kaç kaç yusuf yusuf yusuf oluyosun keşke türkiye'dede olsa. sınıflara göre ayırmışlar arkaya ağırlık takılıyo o ağırlık giderek yere bastırıyo kendini en fazla çeken kazanıyo süper!...[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 OHA OHA OHA 3 Oha bi Salon yani. bu ne yaa resimlere bakarken bu kamyon çıktı karşıma yeni bi topice gerek yok bunada bi yorum yaparsınız artık.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ben eskiden izliyodum eurosportta veriyolardı ama şimdi denk gelmiyor hiç yada eurosport vermiyor artık... O kamyonumsu canavarda genelde ücra köşelerdeki madenlerde kullanılıyo valla sallıyo olabilirim ama 100ton kadar taşıyabilmesi lazım onların belki daha bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ben traktör yarışçısıyım ya sen ne diyosun[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o kamyon gibi seyin dinazor boyunda olanlari var ya, tekerin yere degdigi kisim ile jant arasindaki kisim adamin boyu kadar olan aletler var bu traktorlerde eurosport da vardi, cok tassak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 oda var hatta bi tane gasturbine motor vardi ucak jet motoru takmislar hadiseyew 6000bg idi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 eheh ilginç(!!) bir dev kamyon resmi: bu arada fistan belki bilirsin sanırım ben bi ara bu dev kamyonlardan antalya-kemer yolu inşaatında görmüştüm...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.[Bu mesaj PUMA tarafından 30 Mayıs 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ufo Görsem Türkiyede bu kamyondan görmekten daha az şaşırırdım yaw =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bizim köylülere bunlardan birer tane aldırmak lazım :D Gör bak,nasıl hızlanır tarım eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 taşlarlar uzaydan gelmiş diye[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 euro sportta çıkardıda hiç kaçırmazdım yaa hala çıkıyomu acaba[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yanlız kamyon 10 numaraymış hakkaten önündede yazdığı gibi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 turkiyede olsa olsa bu kamyon yarisi olur... :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ehhe bu kamyonlarla 3-5 arkadaş trafiğe çıkacan türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 275 kişi okumuş, o kadar cevap gelmiş, bir kişi de, yahu o resimde çıkan dumana bak, çevreye nasıl zarar veriyor. yazık değil mi dememiş? nasıl bir dünyada yaşıyoruz.. bizim yaptığımız sorumsuzluğu doğa da bize yaptığı zaman görücez günümüzü..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 PUMA nın gösterdiği sende dresserr yazan son kamyon gibi şeyler manyaq onlardan bi filmde görmüştüm hep barbaros bulvarı tıkalıyken onlar birine sahp olmak isterim[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Vodan, 27 Mayıs 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Ben traktör yarışçısıyım ya sen ne diyosun arkadaki kızların gülüşüne dikkat :)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bunun daha buyugunu tavsanlinin oradaki elektrik santralinde gor komur cikartiyorlar deli birsey said: Fistan, 27 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: OHA OHA OHA 3 Oha bi Salon yani. bu ne yaa resimlere bakarken bu kamyon çıktı karşıma yeni bi topice gerek yok bunada bi yorum yaparsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bizde de var traktör ama bizimkiler çift çeker hız yapmıyo ama iş yapıyo zaten resimlerdeki traktörlerle tarla değil saksı bile süremezsin..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Gothic_Angel, 29 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki: arkadaki kızların gülüşüne dikkat :) Heh [Bu mesaj Vodan tarafından 01 Aralık 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 muthiş resimler bulabilseydim bende atacaktım size ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 lisedeyken sürekli izlerdim traktör yarışlarını hastasıydım resmen hele hele bazen feci gazı kökleyip motoru alev içinde kalanlarda oluyordu off nasıl manyak atraksiyonlu bişi sesi iice duyayım diye acıyodum son ses tv yi hoparlörleri patlayacak gibi aglıyodu ehe birde su devasa kamyon resmini 4-5 yıl evvel görmüştüm bende ama onun degişik versionları var yanına tır koymuslar fln kıyaslayalım diye ehe öle böle deil apartman kadardı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar