Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traktör yarışlarını izleyen var mı?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Abi bisürü seyirci bilmem kaç desibel ses çıkıyo alev duman adrenalin bu işte ya.
seyirci üstüne kaçıyo bazen kaç kaç kaç yusuf yusuf yusuf oluyosun keşke türkiye'dede olsa.
sınıflara göre ayırmışlar arkaya ağırlık takılıyo o ağırlık giderek yere bastırıyo kendini en fazla çeken kazanıyo süper!...

[signature][hline]i love this game!

Sosyal ağlarda paylaş

Ben eskiden izliyodum eurosportta veriyolardı ama şimdi denk gelmiyor hiç yada eurosport vermiyor artık...

O kamyonumsu canavarda genelde ücra köşelerdeki madenlerde kullanılıyo valla sallıyo olabilirim ama 100ton kadar taşıyabilmesi lazım onların belki daha bile fazla
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ilginç(!!) bir dev kamyon resmi:

bu arada fistan belki bilirsin sanırım ben bi ara bu dev kamyonlardan antalya-kemer yolu inşaatında görmüştüm...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.

[Bu mesaj PUMA tarafından 30 Mayıs 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
275 kişi okumuş, o kadar cevap gelmiş, bir kişi de, yahu o resimde çıkan dumana bak, çevreye nasıl zarar veriyor. yazık değil mi dememiş?

nasıl bir dünyada yaşıyoruz.. bizim yaptığımız sorumsuzluğu doğa da bize yaptığı zaman görücez günümüzü..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
lisedeyken sürekli izlerdim traktör yarışlarını
hastasıydım resmen

hele hele bazen feci gazı kökleyip motoru alev içinde kalanlarda oluyordu off nasıl manyak atraksiyonlu bişi

sesi iice duyayım diye acıyodum son ses tv yi hoparlörleri patlayacak gibi aglıyodu ehe

birde su devasa kamyon resmini 4-5 yıl evvel görmüştüm bende ama onun degişik versionları var
yanına tır koymuslar fln kıyaslayalım diye ehe öle böle deil apartman kadardı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...