Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Apprentice, 03 Aralık 2004 22:40 tarihinde demiş ki: Fizikçi işte fizikçi :) sende çok koruosun fizikçileri sende mi fizikçisin yoksa :) Oda fizikçi :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hee unuttum bizim dershanedeki fizikçi sınıf hocamız...bi arkadaş sorunun sonunda başka soruya geçmeden önce hocam bu çubuklar özdeşmi diye sordu...hoca da tam örnek yazıyodu ''ör'' yazmıştı dönüp soruya cevap verdi evet özdeş dedi sonra örnek i aynen şöyle tamamladı ''ördeş'' e tabi biz koptuk... o günden beri tüm türdeşlere ördeş deriz fizik derslerinde...mekan mef dershanesi...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Uğraşamayacağım yazmaya Heren nederse altına +1 :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Fizikçidir ama +1dir :) niye çünki o kaslıııı... Heh haklı aslında analizleri bizden kuvvetli olduğu kesin gerçek en azından..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Ardeth, 03 Aralık 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Uğraşamayacağım yazmaya Heren nederse altına +1 :) hophop ardeth top ardeth... kehkeh keh.. not:Ben Suark :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bizim kimyacıda öle diyo. matematik ve fizik okuyanların illaki bi manyaklığı vardır diyo. okul icinde belli etmez ama illaki vardır diyo=P bizim fizik hocasının (herif odtü fizik okumuş ama adam olamamış)da kesin bi manyaklığı var. herifin 3 tane arabası var. 1. okul için. 2. normal şehir içi. 3. çapkınlık :P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Heren, 03 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 03 Aralık 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Uğraşamayacağım yazmaya Heren nederse altına +1 :) hophop ardeth top ardeth... kehkeh keh.. not:Ben Suark :):) ahah gerçek kimliğini itiraf etti parçalayın! :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu arkadaşı banlayın lütfen :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Balon patlayacak ve bu karekter pörtlicekk..tısaaaassha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Chiptech önce diyodum bi fizikçinin niye üç arabası olur diye sora odtü görünce bi ışık çaktı bende gayet de normal o hocan =) Ardeth topsun itiraf etmenin vakti geldi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Heren sana çok kıl oldum..Ne seviyesi herifsin. Yazılırmı böle şeyler canım foruma ayıp ayıp..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Sana ne be şizofrenmisin nesin..İstediğim gibi konuşurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Saendul, 03 Aralık 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Chiptech önce diyodum bi fizikçinin niye üç arabası olur diye sora odtü görünce bi ışık çaktı bende gayet de normal o hocan =) Ardeth topsun itiraf etmenin vakti geldi =P yok ya manyakliklri var simdi anlatamicam usenıyorum =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Suark adlı hesap Heren'in fakedir suarkı silin Heren kalsın :p (niha)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 edik..Hesaplar karıştı tabe :=) aynı anda girmiomuş. [Bu mesaj Heren tarafından 03 Aralık 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Heren, 03 Aralık 2004 23:01 tarihinde demiş ki: Sana ne be şizofrenmisin nesin..İstediğim gibi konuşurum.. seni imzama havale ediyorum sadece.. @erdeth cok ayıp ettin bu adamın her dediine +1 dediğin için..cıkcık[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Buda sapmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ardeth iste naparsın herseye +1 =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Saendul, 03 Aralık 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Ardeth topsun itiraf etmenin vakti geldi =P time to release guys.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 [spo1=Konuyu Saptırmayın]Rahat Durun huleeeeeyn[/spo][signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla ben bölüm birincisi bir fizik oğrencisiyim. gayet sağlıklıyım :) ilerisi için bişey diyemem!!![signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 walla wanderer var, onun aklı pek yerinde sayılmaz ama babası çok sağlam bi fizikçidir aklıda çok yerindedir çok komik adamdır çok güldürür beni :) wanderer ise biraz sıyırmıştır ama tabi o fizikçi olmayacakta zamanında aldığı başarılar ona fizik manyaaa subtitle'ini vermemize yeterde artar yani ha bi de bu fizikçilerde "bilimlerin anası fiziktir kimya fln fasa fiso" diye bi olay vardır wandererın ağzından duydum yani bilmiorum :)[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ben fizikteyken bölüm başkanının deyişidir.. (sene başı) fizik zor bölümdür. ben bile 4,5 senede bitirdim sizin 6-7 olabilir. eğer aileniz 4 senedde bitirmenizi bekliyosa, (tahtaya telefonunu yazar) benim telefonum bu, arasınlar görüşelim..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kesinlikle yok, yillar bana bunu gosterdi..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Tüh bilgisayarı bırakıp gitmiştim baya geyik dönmüş :p Neyse konuyu özetleyecek olursak , herkes artık biliyorki fizikçilerin aklı gayet başındadır , fizik öğretmenleri oldukca zenginlerdir ( çünkü ders zor olduğundan iyi paraya özel ders verebilmektedirler ) :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar