Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya

loop

Öne çıkan mesajlar

Moskovadan Petersburg a doğru volga nehir turu veya, sibirya taraflarına doğru tren seyehati olabilir, bu tip gezi yapan var mı hiç? İnternette tren turları falan var ama genelde 10 gün civarı.. Ben 3-4 günlük bir tur istiyorum, nehirde tekne turu olursa daha iyi...
Dediğim gibi internette var ama iyi-kötü fikir sahibi olanlar varsa benim için daha iyi olur..
Sosyal ağlarda paylaş

o sibirya turunu yaz icerisinde deneme derim. yapan bir arkadasim var tabii o biraz ust class takildi 12.000 euro ya 2 kisi.

moskovadan binip sibirya turu.

fakat dedigin o muhabbet hakkinda yorumum olmaz. bu tur geziler de genelde genc olmuyormus onu ogrendim burda ki arkadaslardan. genellikle entellektuel 30-40 li yas civarlarin da civan teyze amcalar olurmus.

rusca cok buyuk problem olmaz.

kesin kelimeleri ogren gerisini halledersin. bu tip geziler grup ve yabanci turlarla olanlar var onlarin uzerinden gidersen rahat edersin. zaten fiyat araliklarin orta segmentleri secersen. vagon icinde ki gorevliler falan ingilizce bilirler.

problem yok, keyfine bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
loop said:

Alternatif olarak iskandinav ülkelerini düşünsem ? Biraz daha serin bir yerler, kolay mı bir ay önceden rezervasyon falan ? İlla ki bir acentaya başvurmak gerekir mi ?

Abi ben kendi planimi soyleyeyim rusya'da yasayan olarak.
Ama kasim dan sonra musait vakit buldugum da yapmak istiyorum.
Giden tum dostlarim kisin daha muthis bir gorsel solen oldugunh soyledi.
Internette ayni sekilde yaziyor.

1. St petersburg : 2 gun.
2. Finlandiya : 2 gun.
3. Norvec : 2 gun belki 3 gun.
4. Izlanda : 2-3 gun.

Bu uc ulkeye giris icin st. Petersburg trenden yol alirsan vize durumu daha kolay yani express lerden alabiliyorsun zannedersem 72 saat icinde.
Onceden booking.com ve ya gibi siteler uzerinden rezervasyon yapip, rez. dokumanlarini print yaparsan rahat bir sekilde o sure icin tik alabiliyorsun. Konsolosluklardan ve ya acentelerden ogrenebilirsin. Bu 4. nokta icin dostlarim motel, hostel vs tavsiye etti. Hatta 3 ulkeye gectiginde evde oda kiralayan bile var. Norvec icin ozellikle soylediler pahali imis.

Gerci benim planima gore pahali ucuz farketmez 2-3er gun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...