loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Moskovadan Petersburg a doğru volga nehir turu veya, sibirya taraflarına doğru tren seyehati olabilir, bu tip gezi yapan var mı hiç? İnternette tren turları falan var ama genelde 10 gün civarı.. Ben 3-4 günlük bir tur istiyorum, nehirde tekne turu olursa daha iyi... Dediğim gibi internette var ama iyi-kötü fikir sahibi olanlar varsa benim için daha iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Rusça dersi alıyordum zaten.. Gerçi pek bir şey öğrenemedim tembellikten.. Eminim rusyada bir iki hafta geçirsem derslerde öğrendiğim çoğu şeyi hatırlarım... Zaten eşimle gidiyorum , dil çok ta fazla lazım olmayacak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 o sibirya turunu yaz icerisinde deneme derim. yapan bir arkadasim var tabii o biraz ust class takildi 12.000 euro ya 2 kisi. moskovadan binip sibirya turu. fakat dedigin o muhabbet hakkinda yorumum olmaz. bu tur geziler de genelde genc olmuyormus onu ogrendim burda ki arkadaslardan. genellikle entellektuel 30-40 li yas civarlarin da civan teyze amcalar olurmus. rusca cok buyuk problem olmaz. kesin kelimeleri ogren gerisini halledersin. bu tip geziler grup ve yabanci turlarla olanlar var onlarin uzerinden gidersen rahat edersin. zaten fiyat araliklarin orta segmentleri secersen. vagon icinde ki gorevliler falan ingilizce bilirler. problem yok, keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 onceden olabilir. bilmiyorum ama gecen sene zorunlu hale getirildi turistik noktalar da ingilizce. ona dayanarak soyledim. ikinci dil skintisi var dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 davay demek rusçanın yarısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Alternatif olarak iskandinav ülkelerini düşünsem ? Biraz daha serin bir yerler, kolay mı bir ay önceden rezervasyon falan ? İlla ki bir acentaya başvurmak gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 loop said: Alternatif olarak iskandinav ülkelerini düşünsem ? Biraz daha serin bir yerler, kolay mı bir ay önceden rezervasyon falan ? İlla ki bir acentaya başvurmak gerekir mi ? Abi ben kendi planimi soyleyeyim rusya'da yasayan olarak. Ama kasim dan sonra musait vakit buldugum da yapmak istiyorum. Giden tum dostlarim kisin daha muthis bir gorsel solen oldugunh soyledi. Internette ayni sekilde yaziyor. 1. St petersburg : 2 gun. 2. Finlandiya : 2 gun. 3. Norvec : 2 gun belki 3 gun. 4. Izlanda : 2-3 gun. Bu uc ulkeye giris icin st. Petersburg trenden yol alirsan vize durumu daha kolay yani express lerden alabiliyorsun zannedersem 72 saat icinde. Onceden booking.com ve ya gibi siteler uzerinden rezervasyon yapip, rez. dokumanlarini print yaparsan rahat bir sekilde o sure icin tik alabiliyorsun. Konsolosluklardan ve ya acentelerden ogrenebilirsin. Bu 4. nokta icin dostlarim motel, hostel vs tavsiye etti. Hatta 3 ulkeye gectiginde evde oda kiralayan bile var. Norvec icin ozellikle soylediler pahali imis. Gerci benim planima gore pahali ucuz farketmez 2-3er gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Peter 2 güne anca şööle bi bakılabilir Gezilemez bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Moskova yı sala Doğrudan beyaz gecelere gidin 3-4 günlüğüne Moskova da ingilizce bilen adam bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Trenlerde ingilizce tabela bile yok. Oyle free takilcam tur falan istemem dersen rusca zorunlu. Ingilizce zorunlu olan noktalarda da nekadar guvenirseniz artik turkiyede herkesin cv sinde orta derecede ingilizce bilir yazar ama kactanesi biliuor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Abi aşırı büyük. Yani yüz ölçümü olarak aşırı büyük. Hele vele diye bakarsın öyle kısa kısa gezersen. Belki sadece landmark gezerek yaparsın da ben 2 ay kaldım ve göremedim yani heryeri adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar