Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yastık altı 30k vardı sıktırıpta giremedim, 300 usd civarındayken. Şimdiye çoktan 2 ye katlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 df said: koca paypal ile alışveriş imkanı veren bi btc trade sitesi yok mu? sanki mahalle bakkalından ödemek istiyoruz arkadaş. paypal ya =) virwox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahmedinejad said: bu geçenlerde fed'in çıkardığı bi makale vardı sanal para birimleri için. diablo konusunda koymuştu biri. abd bi sıkıntı çıkarır mı acep Obama da dosrmuş ya Google CEO suna bitcoinden endişelenmeli miyim diye... Kesin müdahale edecekler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Editor said: eldar said: http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1qs2wy/travelers_box_in_istanbul_airport vay vay, atatürk havalimanı'nda bitcoin atm'si açılmış. Bu arada çok reklam yapıyorlar güvenilir diye bir mantık olmaz. oha hemen distiribitörlüğünü almaliyim. senin adaya kuralım bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bitcoin aslında okadar tehlikeli bişi ki... sermaye kurumu yok arkasında belli bir firmada yok paran milletin panikleyip paniklememesine bakiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Editor said: https://products.butterflylabs.com fiyat performansta en kötüsü bu yalnız biraz araştır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1458673-bitcoin-gecerlilik-kazanmaya-devam-ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 litecoin'e 1k tl yatırmayı planlıyorum sene sonu 30a yaklaşır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 litecoin de tam böyle ulan btc dalgasını kaçırdık ltcye girişelim hissiyatı uyandırıyo bende. benim de giresim var ltcye bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Maedhros said: Editor said: https://products.butterflylabs.com fiyat performansta en kötüsü bu yalnız biraz araştır:D yeni gördüm pek bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 monoscope said: litecoin de tam böyle ulan btc dalgasını kaçırdık ltcye girişelim hissiyatı uyandırıyo bende. benim de giresim var ltcye bu arada ya işte herşeyi geçtim en kötü o hissiyat sene sonuna kadar yükseltir baya litecoini gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://blog.btcturk.com/yasadigimiz-hizmet-kesintisi-ile-ilgili/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ne diyosun bu işe fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturk yapma bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 AHA! :P Bunlar da "bizim neyimiz eksik" diyip vurgunu yabtılar bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturkte hemen al hemen sat kısmı kafa karıstırıyordu adamlar nereden alıp nereden sattıgını kestiremiyorduk açıklama iyi olmuş, ellerindeki btcleri emirlere girip bu işlemin olmasını sağlıyorlarmış dikkat ettiyseniz bundan 6-7 gün önce emirlerde 16btc alış 16 btc satış 9btc alış satış falan emirleri vardı dün alış satış emirleri 1.2 btc ye kadar düştü meğer ellerindeki btc ler bitmiş çok fazla alım olunca şimdi herkes kendi içinde döndürecek tabi yeterli derinlik gerçekten sağlandıysa. sağlanmadıysa gox gibi 40-50 lira baska sitelerden yüksek ya da eksik fiyatla seyredebilir sitede borsa. iyi takip edilirse baska siteden alıp btcturkten satılır ya da tam tersi bakalım göreceğiz. bence iyi oldu.makina devre dışı kaldı borsada. gerçek btc sahipleri gerçek btc sahipleri ile alışveriş yapacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Litecoin %38 arttı bugun treni kaçırdık diyenlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu aksam litcoin alacam dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: Litecoin %38 arttı bugun treni kaçırdık diyenlere :D ortak mı oldun fistan. neredeyse son 5 yıldaki tek ciddi mesajlarını buraya atıyorsun :D bitcoin lobisi adam mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 benim her mesajım ciddi ANLAYANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan, batarsam seni bulurum çıkarsam hiçbirinizi tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: benim her mesajım ciddi ANLAYANA bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Kusura bakma abi araya girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 LTC uçtu lan %62 artış 6.8$ oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar