Head Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 günümüzde insanların çoğunun dikkatini çekmeyen bu 2 kavram aslında o kadar farklı ve önemli ki. teorisi olup pratiği olmayan insan kısa vadede başarılı olamaz. pratiği olup teorisi olmayan insan ise uzun vadede başarılı olamaz. peki bu teori ile pratiği nasıl anlatabiliriz ? bir bakalım. dinleyin. şimdi bir çocuk , öğretmeninden ödev alıyor. soru teori ile pratik arasındaki farkı yazınız. çocuk babasına gidiyor yardım almak için. babası diyor ki otur karşıma , bak şimdi nasıl halledeceğiz: diyor ki , annene git 20 milyon dolar veren bir adamla evlenir miymiş bir sor ama benim sordurttuğumu da söyleme diyor. çocuk afallamış bir şekilde tamam diyor , annesine soruyor. annesi başta kızıyor , sonra baban bilecek mi? diyor çocuk hayır diyince evet diyor. çocuk babasına geri dönüyor , annem evet dedi ama ben bir şey anlamadım diyor. babası ise tamam iyi diyor , çocuk yine hiçbir şey anlamıyor. babası bu sefer ablana git sor bakalım 20 milyon karşılığında evi bırakıp gider miymiş evlenir miymiş birisiyle diye , aynı şekilde benim sordurttuğumu bilmesin diyor. çocuk tamam diyor. ablasına gidiyor. erkek arkadaşıma söylemeyeceksen söylerim diyor ve evet diyor. çocuk babasına geri dönüyor ve ablam da evet dedi diyor , ama ben hala bir şey anlamadım. babası da : "oldukça basit şimdi sorunun çözümü. teorik olarak şu an 40 milyon doların sahibiyiz. ama pratik olarak bakarsak evimizde 2 tane hayat kadını var ve sen p.zevengliğe başladın."[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 pFF Supermis :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 pek etkileyici değildi açıkçası[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bunu duymuştum ama anlatan arkadaş bu kadar terbiyeli anlatmamıştı. Ya hikayede bişi var, yada bizim arkadaş abaza, ana avrat gidiyodu fıkrada.[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ...to the point:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bişeyler eksik gibi bencede fazla gülemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ehaha güzelmiş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar