Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bence çok komik http://www.youtube.com/watch?v=AjsR2zcrFB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 işyerinde olduğum için sesini dinleyemedim. dansöz kız başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 abi kız çok itici geldi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Sarkı hoş. Dansci hatun çok hoş. Buram buram bir kadın enerjisi yayıyor. Şarkıcı arkadaş da var bi tuhaflik ama tatlı biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 sanatçının burada anlatmak istediği nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 erozyon önemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 NolaxThensbane said: sanatçının burada anlatmak istediği nedir ya onu bende anlamadım. kum saatleri falan bana güzel bir klip senaryosu anlatmışlardı ama bu klibi izlediğimde bende pek birşey anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Beyler sakın açmayın bilgisayarım fan kısmından buram buram virüs enerjisi salgıladı. harddiskime terabayt terabayt veri attırıldı, tuvalet giderinden yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Adsafdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 komik değil ama özellikle parça güzel.. dansöz kız güzel de çok angara style lan. parçayı söyleyen hatun daha güzel ve gizemli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 söyleyen hatun saçlarından asılınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Frostbite said: komik değil ama özellikle parça güzel.. dansöz kız güzel de çok angara style lan. parçayı söyleyen hatun daha güzel ve gizemli bence.. bana çok komik geliyor kendimi klarnet çalarken görmek . söylediklerine de kısmen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 2:18'deki adam geldik mi der gibi bir bakış atıyor orada çok gizemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bütün ilgiyi kızlar toplamış topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 sözler dışında beğendim. müzik iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar