di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Selam, Bugun 1100 km yol yaptim, az once durunca farkettim ki kiralik arabanin sag on tarafta 9x3 cm gibi bir alana yayilmis derin cizikler var. Hangi arada oldu bilmiyorum ama muhtemelen bi 1-2 saat once eczanenin onunde durdugumda onumde duran serefsiz surttu kacti geri geri gelirken. Neyse arac kiralik, sixt'ten. Su durumda naapmak lazim ? Bildirmek gerekir mi yoksa nasilsa sigortali kaskolu deyip sallamamak mi lazim ? FAQ kismina goremedim bu arada o yuzden soruyorum. Bu arada 2013 model sifir arac, 3K km'de daha. Kiralik olmasina ragmen baya baya sinirlendim it oglu itin yaptigina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Bildiğim kadarıyla tamirde kaldığı süre boyunca kirasını ödemen gerekiyor. Yaptırabilirsen dandik mandik biyerde boyat gitsin belli olmayacak şekilde. Umarım opak renklidir, o durumda lokal boya yapmaları daha kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 kaskoda bir miktar muafiyet limiti olabiliyor, onu kontrol etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Lan tim dün söylediklerim aklının neresinde kaldı acaba? Adamları arasana! FULL kaskolu araban alla alaaaaa. Bişey olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 araba kiralarken kaskoladın mı yane daha dogrusu lease mi yoksa kiralık mı araba uzun surecli mi kısa surekli mi kiralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ben söyliyim. O manda uyuyordur halen. FULL kasko yaptırmış. Araba lease değil, günlük kiralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ingiltere de sistem nasıl işliyor bilmiyorum da türkiye de, kiralık arabalar kaskolu oluyor. Sen kiralama şirketini ara onlar yönlendirsin. Kaza yaptığında da normal kendi arabanla kaza yapmış gibi, tutanak tutman yeterli oluyor kiralık araba ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar