Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Xanthe, 30 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: Istanbul Ticaret Universitesi Arkadaşlar öncelikle süper ve eğitim için kurulmuş bir universite.Benim bölümüm Görsel İletişim gayet güzel bir bölüm.Ortam olarak çeşitli kesimelrden insanlar olmasına rahmen gayet sarıo insanı. Ayrıca gerek sportif gerekse sosyal faliyetler olsun gayet güzel.Ayrıca hazırlıklardan orendıım kadarıyla 210 saat dewamsızlık +30 gun rapor alama gıbı koalylıklar war (7tpde 52 saat en fazla dwmsızlık). Ayrıca okulun hocalarının çogunlu Marmara Universitesinden transfer edilmiştir.Ayrıca okul 300bin üyesi bulunan dünyanın en buyuk sıvıl toplum orgutu olan IstanbulTicaret Odası tarafından desteklenmektedir. Daha fazla bilgiyi www.iticu.edu.tr den orenebılırısnız... Ayrıca Kızlara İTÜ de okuyorum diyebiliyosun :P Yeditepede okuyan arkadaşım okulun binası küçük dedi ama bence çok küçük sayılmaz. Onun dışında hiç bir kötülüğü yok. Eğitim Bencede çok güzel. Bu arada bende Görsel iletişim (1. sınıf)[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Soulbringer, 01 Aralık 2004 10:16 tarihinde demiş ki: Ağlayayım belki sesim duyulur :P Eskişehirdeki Hukukun oldugu uniyi bilen varmı?Yoksa niye yok? Olabilir ben duydum sa niye ve nerden duydun? Bekliyorum.. Anadolu Üniversitesinde Hukuk Fakültesi vardır bakınız www.anadolu.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu sene ilk defa girecez :D 4 senedir lise okuyoruz yetti artik. ama nasıl girecez bilgisayar mühendisliği çomü (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde) bile 341 puan. delirecem bırak diyor bazen şeytan koyver diyor dersleri gerçi o zor bişi değil ama yinede çalışmak zor geliyor okuladn 75 veya üstü puan gelecek ama ossde ne yapabilecez [Bu mesaj Bloodless tarafından 01 Aralık 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eskişehir osmangazi üniversitesi ben burda kimya mühendisliği okuyorum okul kampus olarak şehre yakın baya pek bi olayını göremedim daha ilk senem. ama arkadaş ortamı olarak süper bi yere denk gelmişim.şehir olarak eskişehir tam bi öğrenci şehri.karışan eden yok kimseye her türden insan var ve öğrenci için yemek içmek fln oldukça uygun.şehir olarak istanbul izmir den sonra eskişehiri tek geçerim.[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yunusemre ve İki Eylül kampüsleri olmak üzere iki kampüsü bulunmaktadır. Yunusemre kampüsü içerisinde kütüphane, yurt, internet cafe, çarşı ve farklı tarzlarda yemek yenilebilecek 7-8 tane yeri vardır çok geniş bir alana yayılmıştır ama fakülteler ve diğer binalar birbirinden kopuk değildir bol bol yeşil alanı mevcuttur henüz faaliyete geçemedi ama raylı sistemle şehrin öbür ucundan kampüse ulaşmak çok daha kolay bir hale gelecek ayrıca kampüs civarında çok sayıda apart sistemi ile konklama imkanı veya birkaç arkadaşla beraber çok uygun koşullarla oturabileceğiniz evlerde mevcuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Maltepe Üniversitesi'nde eğer Hazırlık sınıfında okuyorsanız tek kelime ile *ıçtınız... Acaip sıkıcı yani.Ben şahsen acaip sıkıldım okuldan.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Sakarya Universitesi : Yobaz şehri. Depremi halen öğrencilerin yaptığını zanneden zihniyetin olduğu yer.. (halbuki sütçüler yapıyo) Newport Uni : Size türkiye de diploma veriyoruz,mühendislik hemde hede hödö diye kandırılabileceğiniz, eğer tuvalet kağıdınız yoksa 4 sene sonunda 1 sayfa edinebileceğiniz universite.. İstanbul Uni: Eğer fen edebiyat veya su ürünlerindeyseniz yaşayacağınız yer. (yaşadın olm !!, bi sürü hatun manasında) Her adım başı çevrileceğiniz gel gir örgüte , enternasyonal komunist oligarşik ve anarşik sistem diye 500 terim kullanan tiplerle çok haşır neşir olacağınız yer. Önerilir önerilmesine de, duyarsız ipsiz sapsız takıldığınız sürece zevk veren yer..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 up[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İTÜ: Yönetim: Benim bulundugum dönemde(ki yeni mezunum) ultra paragöz bir okul yönetimiydi. Ama rektör değişti şimdi nasıldır bilmiyorum. Gerçi paragöz olmaları imkanlarını geliştirmeleri acısından iyi. Yemekhane: Yemekleri eh fena değil denilecek biçimde. En son 2 milyondu. Eğer beğenmezseniz ana kampüste bulunmuyorsanız diğer bütün kampüsler taksim ve beşiktaşa cok yakın. Kampüsler: Ayazağa Kampüsü: Maslak ın göbeğinde kışın ayazında bir mekan. Çoğu fakülte ve yönetim binaları burada konuşlanmış biçimde. Arazisi epey geniş(otlamak için birebir:)) Gümüşsuyu Kampüsü: Yegane makine fakültesinin bulundugu mekan. Taksim e yürüyerek 5dk Beşiktaşa 15dk mesafede. Tarihi binaya sahip kantinin bahçesinde uçak olan fakülte. Ayrıyetten kantininde bilardo masaları da var. Taşkışla Kampüsü: Mimarlık fakültesinin bulundugu tarihi bina. Taksim e yürüyerek 5dk Beşiktaşa 15dk mesafede. Maçka Kampüsü: Nişantaşının dibinde Beşiktaşa 5-10dk mesafede İşletme Fakültesi, Dil Bilimleri ve hazırlık binası, İtü Konservatuarını bulunduran mekan. Tuzla Kampüsü: Hiç gitmedim ama Denizcilik Fakültesi burada. Eğitim: Türkiye nin mühendislik alanında eğitim veren en iyi 2 devlet üniversitesinden birisi.(Özeller hakkında yorum yapmıyorum çünkü mezunların iş başarısı en az 5 sene içinde belii olur). Hocalarından çok süper insanlar mevcut. Kötü hocaları anlatma kapasitesinden yoksun yoksa konularına hakimler. En azından kendi bölümümde(makine müh.) böyle. Laboratuarlar: Öğrencilere sürekli açık bilgisayar labları yeni bilgisayarlara sahip(Bu sene alındı). Mesleki laboratuarlar ise gayet iyi pek çok olanak var. Öğrenciler: Esasında fakültesine ve insanına göre değişiyor. Mimarlar genelde cool dolaşırken, İnşaat ve Makina da kanka havası(o kadar erkek bir arada olursa), Elektronikte soguk insanlar(şimdi kimse biz soguk değiliz demesin fakülteye giriyorum içim donuyor), İşletme ne öğrendiğimizi iyi pazarlarız ama ineğiz(ki öyleler kendileri bile itiraf etmiştir), ana kampüsteki diger bölüm insanları ise aşağı yukarı benzerdir. Kızlar:): Fakülteye göre değişen bir olay ama itü kızlarının genelde burnu havadadır. Arz-talep in bunda etkisi büyüktür:). [Bu mesaj Gallant tarafından 02 Aralık 2004 05:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kızların burunlarının havada olması İtü ye özel birşey değil ki Gallant. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.Ama 2 kuruşluk değerleri yok hiçbirinin.Bi b.k değiller. (4 te 3 ünden bahsediyorum, İst kızlarının)[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 pardon.. [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Aralık 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 praw sen itüdeki arz talep dengesini görmemişsin, yorum yapma bence. .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hiç de öyle efsanelerdeki gibi deil itudeki kız durumu : ) nüfus dengeli gayet de. makina bolumunde sayilari az ama onlar gumussuyunda yasıyolar sanırım o problemi.(bu arada makinadaki bütün kızları tanıorum 1. sınıf,zaten 3-5 tane war hehe) onun dışında itude verilen odevleri yaparsaniz eğer,haftada 1-2 gününüz boş kalır sadece. haftasonu,ki pazar günü pazartesi günkü ödewlerin yapıldığı düşünülürse,pek zaman kalmıyor yani. dalga geçilicek bi üni. deil gelip de,gelmeyi düşünen warsa en az öss ye hazırlandığı kadar bi çalışmaya hazırlasın kendini yoksa abuk sabuk derslerden çakar kenardan köşeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: yellowdream, 01 Aralık 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yunusemre ve İki Eylül kampüsleri olmak üzere iki kampüsü bulunmaktadır. Yunusemre kampüsü içerisinde kütüphane, yurt, internet cafe, çarşı ve farklı tarzlarda yemek yenilebilecek 7-8 tane yeri vardır çok geniş bir alana yayılmıştır ama fakülteler ve diğer binalar birbirinden kopuk değildir bol bol yeşil alanı mevcuttur henüz faaliyete geçemedi ama raylı sistemle şehrin öbür ucundan kampüse ulaşmak çok daha kolay bir hale gelecek ayrıca kampüs civarında çok sayıda apart sistemi ile konklama imkanı veya birkaç arkadaşla beraber çok uygun koşullarla oturabileceğiniz evlerde mevcuttur 2 sene okudum o eses diyarında.. Allah korudu valla aklıma dank etti kastım istanbul ünisine gittim.. İstanbul gibisi yok.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 gerçi daha maslaka geçmedim ancak İtü'nün maçkadaki yabancı dil fakültesi fena sayılmaz.Yani itü gibi bir yrede bu kadar kızı ancak burada görebilirsiniz :P İşin aslı yeri çok güzeldir maçka yokuşunun bitişinde nişantaşına yakın yani sosyetik mekanlarına bol bol gezeceğiniz bir yerdedir.Okulun genel yapısı klasik lise gibi ama öğretmenleri çok iyidir ozellikle yabancı hocalar.Sırf onlarla muhabbet için yarım dönem hazırlık okunur yani :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya mimar sinan da okuyan yok mu yoksa ben mi görmedim ?* biri mimar sinan eskisi gibi diil orayı tercih etme git bilgiyi kimisi bilgi boktandır orayı boşver dio .. şööle bilen biri bi tavsiede bulunabilir mi .. bi ara gidip gezmek istiorum zaten . bu arada sinema bölümlerinden bahsediorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: bLaQ, 02 Aralık 2004 14:00 tarihinde demiş ki: praw sen itüdeki arz talep dengesini görmemişsin, yorum yapma bence. .) :) Bizde bölüm olarak 10 kız 190 erkek vardı ki hepsine diger üst sınıflardan da talep oldugu düşünülse maşallah yani. İlk girdigim sene 40 erkeğe 1 kız derlerdi. Ama fakülte olarak tekstil mühendisliğini aynı binada olması bu sene moda tasarım bölümü açılması epey fark yaratıyor tabii:)[signature][hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bizde de 90 küsür erkek 5 - 6 kız gidiyor biz kısaca her erkeğe 3 erkek düşüyor diyoruz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bizde de kızların arasında kalmaktan dedikoducu oluyosun:) İ.Ü İngilizce iktisat[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Atilim Üniye gidiyodum bıraktım yeniden öss derdini çekicem bu senelik ama bıraktığımada sevindim bu okulun üniversiteyle ilgisi yok sadece üni. gibi görünmeye çalışıyolar,eğer 300 ün altında puan alıp illaki özel üni ye gitcem diyosanız Çankaya üniye gidin bari şehire yakın atilim gibi 25km uzakta değil,45 dakka dolmuş-otobüs beklemek zorunda kalmassınız,ha arabam var diyosan o ayrı 4-5 günde bi deponun boşalmasına razı olursan:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ne işiniz var itü'de paranız varsa koç'a gidin güzel insanlar güzel okul görün eğitimi de gayet iyi okuyan arkadaşlardan biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Borbag, 02 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: bizde de kızların arasında kalmaktan dedikoducu oluyosun:) İ.Ü İngilizce iktisat Kaçıncı sınıf?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 up! Sticky isterük[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aahah böyle kız muhabbeti dönerse anca babayı alırız gibi geliyo :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 iyi osaman bende ediklerim :=)... dediğin doru. [Bu mesaj Suark tarafından 03 Aralık 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar