KAPTAN Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Konum sorumdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 yapıcaz olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Gunde 3 sayfa tercume itina ile yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 benim bildigim kadarı ile blackrose kasmıyor bişiyi ? elimizdeki yazar kadrosu geniş degil, şuan icinde eve onlineda gerekli bolumleri bitirmekle ugrasıyoruz. pazartesinden sonra daoc'ye baslayabiliriz ancak.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 benim bildiğim kadarıyla da kasmıyor lol arada bir ao oynuyorum, bazen de özel mesajıma garip garip ingilizce mesajlar geliyo o kadar :) urza sen en iyisi ged ile birlikte daoc işinin koordinasyon ve tercüman ve dizayn ve coding ve release ve 3 kişi yazılanları okuyup oyunu öğrenme bölümleriyle ilgilen olsun bitsin bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 şu hep söylenen laf warya agızlarda sakız oldu kimse sitelerde yazılanları okumuyor lafı, ona bi deginmek istedim. wow ve eve nin acılısından sonra kimler nerelere gidiyor diye her sayfayı kontrol ettiriyorum. ufak bi kontrol bölümüm var orada kim hangi sayfada yada kim ne yapıyor (post atıyor siteyi okuyor vs) gibi seyler gorunuyor. ve kıscası benim gördügüm son iki günde : insanlar forumlarımızdan çok siteleri geziyor ve okuyor, forumlara girmeyen ama site icersinde degişik yerlerde dolasan bi ton adam war ki bunların sayısı forumlara gelenlerden daha fazla. okuyorlar ama bu foruma yazmıyorlar. (nereden bilion derseniz siteyi gezen kişiler kayıtlı kullanıcı degiller ve sadece site icersinde dolasıyorlar.) siteler zaten okuyup ogrenilmesi için yapılmıştır, grandmaster titlelı bi forum kullanıcısınında sitedeki zate ezbere bildigi konuları okuması beklenemez. kısacası insanlar siteye geliyor, okuyor sonra gidiyor. bazılarıda foruma üye olup aramızda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 ok bana okumayanlar denk geliyo demek ki hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 walla bilemem kime ne gidiyor. benim önümde kim war kim yok hepsi belli su yazıların yazıldıgı anda site icersinde aktif 43 kişi war. 20 tanesi bile registered user degil daha da azı forumlarda. [Bu mesaj karakedi tarafından 09 Mart 2002 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 bu arada bu 43 kişi son 1 dakika aktif olan (bi yerde refreseh basan ayzı yazan herhangi bi butona basan) kişi sayısı, yani bazı siteler gibi 15-20 dakka önce girmiş kişileri aktif kullanıcı olarak kabul etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 hoca iyi güzel hoş ben sitede gezinen yoktur diyemem zaten illa ki vardır ama sana bütün sayfaları 1 dakika içinde açarım uo-eve-wow ile ilgili , bu okudum demek mi şimdi coldshadow wc2 için foruma bir guide yazdı, araştırmaya gerek yok, son 10 günlük yazıları göster diyelim wc bölümünde 348679384 tane daha konu açılmış o oldu napim bu oldu napim diye, kaldı ki sorulanların tamamı guideda var bana icq dan gelen wc3 bağlanma sorunu ile ilgili mesajlar günde 2 saat online olmama rağmen az buz değil yani... okumuyoruz, sevmiyoruz okumayı, ölesine bir göz atıyoruz ve sorunumuz neyse üstün körü arayıp sonra soruyoruz herkese ben de o yazıları yazan edenler adına, zamanını harcayanlar adına bu duruma kıl oluyorum, sanki enayi yerine koyuluyo o yazıları yazan insanlar [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Mart 2002 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 sana niye wc3 ile ilgili soru geliyor ki ? mesela bana hic bi konuda soru gelmiyor. gelsede zate git foruma yaz gibi cevaplar yazıyorum. sen sana gelen sorualrı icqde cevaplıosan zate insanlar okumuyorlar diye şikayet etmeye hakkın yok demektir. hatayı yapan o deigl sen oluyorsun burda. neyse tartışmaya degecek bi konu oldugunu sanmıyorum. insanlar okuyor 100 kişi okuyorsa arada bi 10 kişi okumadan geliyorsa gelen kişilerede ilgili linkleri kırmadan gücendirmeden verirsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 tamam da icq yu boşver o bir örnek sadece okunmadığı ile ilgili benim söylemek istediğim hobi olarak bu iş yapılıyosa eyvallah o zaman ister okusun insanlar ister okumasın istediğini yaparsın açarsın falan ama hobi olarak yapılacak boyutu geçerse eğer bu iş o zaman da en doğal hakkın olarak bir beklentin olur, ben beklenti olduğuna emin değilim, ama olması gerektiğine eminim ha bi de şu var, ben forumda yazıyor aha da linki diye yönlendiriyorum insanları, çok cevap alıyorum "kim okuyacak şimdi onları" diye, benim hiçbir hatam da yok ayrıca o konuda, soruları cevaplıyor olmamın yazıların okunup okunmaması ile ne ilgisi var, işin başladığı yere bakalım, adam okumuyor ve bana soruyor bu kadar, ondan sonrası ne olursa olsun başlangıcı okumamak ve üşenmek ile başlıyor olayın [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Mart 2002 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 pepelek rules diyeceğine sen de rules olma yolunda bi adım at da daoc sitesi de olsun madem hem okuruz ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 bırak şimdi html yi zart zurt u onlardan anlaman gerekmiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2002 hehe :) daoc gusel oyun...son patchlerle iyicene gusellescek......lvl41 char yaptik oyunu kavradik biraz ama yazi yazma olayinda sifirimdir yani......olursa bi site mite ben mp3 yapiim yollim siteye koyarsiniz....dinler herkez .(Degisiklik) :P[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Arkadaslar, User guide ı tercume etmeyi planlıyorum bir faydası dokunur mu ? kanuni olarak bir sorun ile karsılasırmıyız ? Selamlar, KAPTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Urz avatar eyi hos da o Crovax deel mi lam kandirma cahel milleti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Tamam kartın adı o da resimdeki Crovax, bahsedilen Evincar yani. Zamanında bi sürü Urza resmi koyulmustu bu sayfaların birine onları düşünmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu konu neden daoc bölümüne taşınmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 naapmışsın baba ya 3 mesaj birden...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya abi çok pardonda demim attıgım mesajlar gözükmüyordu noldu anlamadım deneme için attım diğerlerini şimdi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 affettim gitti :D[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar