Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc icin turkce bir site bilen var mı ???

KAPTAN

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim kadarıyla da kasmıyor
lol

arada bir ao oynuyorum, bazen de özel mesajıma garip garip ingilizce mesajlar geliyo o kadar :)

urza sen en iyisi ged ile birlikte daoc işinin koordinasyon ve tercüman ve dizayn ve coding ve release ve 3 kişi yazılanları okuyup oyunu öğrenme bölümleriyle ilgilen olsun bitsin bu iş :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu hep söylenen laf warya agızlarda sakız oldu kimse sitelerde yazılanları okumuyor lafı, ona bi deginmek istedim.

wow ve eve nin acılısından sonra kimler nerelere gidiyor diye her sayfayı kontrol ettiriyorum. ufak bi kontrol bölümüm var orada kim hangi sayfada yada kim ne yapıyor (post atıyor siteyi okuyor vs) gibi seyler gorunuyor.

ve kıscası benim gördügüm son iki günde : insanlar forumlarımızdan çok siteleri geziyor ve okuyor,

forumlara girmeyen ama site icersinde degişik yerlerde dolasan bi ton adam war ki bunların sayısı forumlara gelenlerden daha fazla.

okuyorlar ama bu foruma yazmıyorlar. (nereden bilion derseniz siteyi gezen kişiler kayıtlı kullanıcı degiller ve sadece site icersinde dolasıyorlar.)

siteler zaten okuyup ogrenilmesi için yapılmıştır,
grandmaster titlelı bi forum kullanıcısınında sitedeki zate ezbere bildigi konuları okuması beklenemez.

kısacası insanlar siteye geliyor,
okuyor
sonra gidiyor.

bazılarıda foruma üye olup aramızda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

walla bilemem kime ne gidiyor.

benim önümde kim war kim yok hepsi belli
su yazıların yazıldıgı anda site icersinde aktif 43 kişi war.
20 tanesi bile registered user degil
daha da azı forumlarda.

[Bu mesaj karakedi tarafından 09 Mart 2002 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca iyi güzel hoş
ben sitede gezinen yoktur diyemem zaten illa ki vardır
ama sana bütün sayfaları 1 dakika içinde açarım uo-eve-wow ile ilgili , bu okudum demek mi şimdi

coldshadow wc2 için foruma bir guide yazdı, araştırmaya gerek yok, son 10 günlük yazıları göster diyelim wc bölümünde 348679384 tane daha konu açılmış o oldu napim bu oldu napim diye, kaldı ki sorulanların tamamı guideda var

bana icq dan gelen wc3 bağlanma sorunu ile ilgili mesajlar günde 2 saat online olmama rağmen az buz değil

yani...
okumuyoruz, sevmiyoruz okumayı, ölesine bir göz atıyoruz ve sorunumuz neyse üstün körü arayıp sonra soruyoruz herkese

ben de o yazıları yazan edenler adına, zamanını harcayanlar adına bu duruma kıl oluyorum, sanki enayi yerine koyuluyo o yazıları yazan insanlar

[Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Mart 2002 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sana niye wc3 ile ilgili soru geliyor ki ?

mesela bana hic bi konuda soru gelmiyor.

gelsede zate git foruma yaz gibi cevaplar yazıyorum.

sen sana gelen sorualrı icqde cevaplıosan zate insanlar okumuyorlar diye şikayet etmeye hakkın yok demektir. hatayı yapan o deigl sen oluyorsun burda.

neyse tartışmaya degecek bi konu oldugunu sanmıyorum.
insanlar okuyor 100 kişi okuyorsa arada bi 10 kişi okumadan geliyorsa gelen kişilerede ilgili linkleri kırmadan gücendirmeden verirsin olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da icq yu boşver o bir örnek sadece okunmadığı ile ilgili
benim söylemek istediğim hobi olarak bu iş yapılıyosa eyvallah o zaman ister okusun insanlar ister okumasın istediğini yaparsın açarsın falan

ama hobi olarak yapılacak boyutu geçerse eğer bu iş o zaman da en doğal hakkın olarak bir beklentin olur, ben beklenti olduğuna emin değilim, ama olması gerektiğine eminim

ha bi de şu var, ben forumda yazıyor aha da linki diye yönlendiriyorum insanları, çok cevap alıyorum "kim okuyacak şimdi onları" diye, benim hiçbir hatam da yok ayrıca o konuda, soruları cevaplıyor olmamın yazıların okunup okunmaması ile ne ilgisi var, işin başladığı yere bakalım, adam okumuyor ve bana soruyor bu kadar, ondan sonrası ne olursa olsun başlangıcı okumamak ve üşenmek ile başlıyor olayın

[Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Mart 2002 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe :)
daoc gusel oyun...son patchlerle iyicene gusellescek......lvl41 char yaptik oyunu kavradik biraz ama yazi yazma olayinda sifirimdir yani......olursa bi site mite ben mp3 yapiim yollim siteye koyarsiniz....dinler herkez .(Degisiklik) :P[hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...