Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dropline Paketi nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu forumda mı baska bir forumdamı okudum bilmiyorum ama birisi .sifredegis olayi icin gui kullanirsan adam dropline paketi kullanarak plevel bile alir diye birşey yazmıstı. ben .sifredegis icin dialog kullanmadim ama .sifredegis yenisifre yapinca pin icin dialog geliyor. bu herhangi bir güvenlik sorunu olusturabilirmi?

kısacası dropline paketi nedir? öyle birşey varmıdır bilen varsa yazarmı teşekkürler....[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr
Newbie Developer
Mesaj tarihi:
Valla bi Linux paketi var Dropline Gnome diye ama ? :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
hmm o zaman sorun degil ya strmatch ile stringi kontrol ettiriz gerci pin sisteminde sadece rakam kullanilabiliyor sifredegis olayi icinde argument yaziyorlar.

bilgiler için teşekkürler.[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr
Newbie Developer
Mesaj tarihi:

Bırakın şindi dropline paketi falan milletin evini su basıyo . Rezilliğe bakın yazık yazık :D

[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|

Mesaj tarihi:
Pardon nesi bug onu anlayamadım.
Orda dere varda adam üstüne evmi kurmuş. (ki öyle olsa çit de deed demi çikti)
World Buildingden hoşlanan bir arkadaşımızın yaptığı çalışma o kadar...[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...