Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman allahımm nokia 6630 1 mılyar 300 mılyon hem de kacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eft arkadaslar umıtle bekledıımm 1 saat vıdeo ceken tel.(vıdeo kamera):) nokia 6630 un bugun bakırkoydekı kacak fıyatı 1 mılyar 300 mılyonn kımbılır garantılı cıkınca ne kadar olcak yaa :(((((( 1 mılyar 700 olur herhalde[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!!
Mesaj tarihi:
TEL DAha burda olmadıgı ıcın fiyatı bu .. garantilisi gelince kacagın fiyatı dusecek. korkma sen.. 500 euro olcakmıs diye duydum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 30 Kasım 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cermy aylardır bu anı bekliyo valla. Laf etmeyin telefona, adam öldürme seviyesinde şuan bekleme olayını aştı =P en son kasımda çıkacak demişlerdi hehe.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Mesaj tarihi:
hıeeyt azinizi toplayin uleayn :D
ya onun buraya garantili gelis fiyatı 500 euro olacak. oda yaklasık bi milyar ediyor. tamam pahali ama asmis bi alet ben valla aylardır para biriktiriyorum bu aleti almak ıcın ,kafaya kodum yani :).
ayrica bu tel 1 milyar diye laf ediyosunuz 1.5 milyarlık telefonlar var[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
Varda var olmasına alıyormuyuz biz :) Etmeyin eylemeyin elin zavallısı elinde tuğla büyüklüğünde telefon ilen dolaşıyor gereksiz bu kadar para vermek ha bide dipnot dün adamın birisi vapurda eski 3 serisi BMW lerini 500 Euroya sattığını anlatırken kulak misafiri oldum :D[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
huahuaahu bilseydim telefon yerine onu alırdım :D
ya ben bu telefonu yaklasik agustos basında kesfettım dogum gunumden biraz once . o andan beri almak ıcn yanıp tutusoyodum. 2 ay gecti cebit geldi telefonun orda olacagını ve belki alma sansım olacagı ıcın oraya bile parayla gittim kosa kosa :D orda ilk defa karıstırdım o telefonu , nokia gorevlisi en gec kasımda gelir dedi yutkunup kasımı bekledım sımdı kasım bitti. daha dun 2 telefoncuya sordum . biri dediki aralık sonuyla ocagın 2.haftası arasındaki zamanda gelir. digeri dediki en az 2 ayı var. napiyim ben daha :D

[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 30 Kasım 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
az bekleyın arkadaslar samsung mu ne 5 megapiksel telefon cıkarcakmış ve içinde dgitial kamera chipseti buluncakmış(bu yuzden 5 megapiksel şaşırmayın)
artık fiyatı ne olur bılmem ama cok cekmek istiyosan bunu al ama bekle az[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
o alet çok süper bişi ama fiyatının düşmesi için 6 ay lazım bence[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
valla ben ocagında bitmesini beklersem telefonun gelmesi icin tam bi 5 ay beklemiş oluyorum. daha fazla dayanamayip bi yolunu bulur gider alırım vala[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
6630 kesinlikle super. laf etmeyiniz. nokia logosu olması bile yeter ilk olaraktan :)
birçok kişi bu telefonu bekliyor. biraz fiyatı tuzlu olasada 1 milyar'ın çok az üzerinde olur. ayrıca daha tam çıkmadı. kaçaktan kazıklamaya çalışıyorlar onlar. çıksın bi hele :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 76)
Mesaj tarihi:
bende orclord gibi dusunuyorum . ki 3230 da tip yok :D 6630 daha yakisikli :D
bide tabi 3230 un tipinin eski telefonuma benzemesinin verdigi ayri bi nefret var :P (t610)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
800'e arkadaşım 2 hafta önce koreden getirtti, ufak(!) bi komisyonla yardımcı olabilirim isteyene .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
bunu alana salak derim

gidin o paraya benzer özellikleri olan ama kamerasıydı resmiydi ses kaydıydı cartu curtu olmayan bir telefon alın

üstünede şahane bi digital kamera alın 3 saat tam kalite çekim yapıp kasetleri minicik olan başka tarz bir kamerada alabilirsiniz hatta direk dvd ye çeken bir kamerada alırsınız

yani telefonun amacı konuşmak değilmi
hala konuşurken hayvan gibi parazit alıyoruz ve bina içi yok orası çekmiyor burası çekmiyor

ee ne boka yarıyor bu alet?
ya video çekiceksen kamera al daha ucuza ve güzele
telefonla konuşucam sms atıcam dersen uydu telefonları var çok ucuza heryerden çekiyor bina içinden çekmiyor ama arazilerde çekiyor kesinlikle
bina içinde ikende normal telefon gibi çalışır ve bunlar çok daha ucuz

ha sms de atarsın
saçma sapan oyunlarınıda oynarsın resimlerinide saklarsın 2 dıtlık sesi olan mp3lerinide çekersin pölöfönök melodilerinide alırsın ama gidersin bunları yapabilen bi telefon alırsın

nedir abi adam gibi çekmiyen bir telefona sırf 1 saat video çekiyor diiye 1.3milyar para vermek?

gidersin o paraya 3 saat kaliteli kasete çeken kamera + heryerden çalışan sms falan olan bi uydu telefonu alırsın

alana salak derim
ha görürsemde benden kuvvetsiz bişiyse hele kızsa gidicem

"bunu alana salak diyorlar" dicem
nedenmiiiş?
yaparsa anlatıcam

salak salak eheh salak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

[Bu mesaj Chemical tarafından 30 Kasım 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...