asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bu yıl ne zaman yapılacak bilen var mı? Bir de geçen sene yapılan sınavın soruları olan ? Internette bulamadım ama bulabilen olursa çok sevinirim. Teşekkür Ederim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 :( üzüldüm up![signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bilgisayar ama açıkçası geçen sene girmediğim için tam olarak ne sorduklarını bilemiyorum.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yani bunu kazanınca diploma gibi bişeymi veriyolar. Bu ingilizcenin Toefl bunun gibi bişeymi ? [Bu mesaj Cico tarafından 03 Aralık 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Tamam düzelttim ne biliyim unuttum valla birden :) ( Karıştırırım böyle şeyleri zaten )
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 http://www.bilgi.edu.tr/+OtherSites/yarisma/bilg.htm Burada var herşey. Ama anlamadığım neden geçen senenin soruları yok :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hmm belki size içeriden soruları sızdırabilirim :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 geçen senekileri sızdır çok makbule geçer :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Öne çıkan mesajlar