Buddha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Güncellemelerle türkçe paketi yükledim. Fakat açılış ve bazı kısımlar hala ingilizce. Klavyeyide ayarlardan türkçe yapıyorum sonra kendi kendine ingilizce oluyor. Mesela tarayıcı seçiliyken görev çubuğundan türkçeyi seçtim tarayıcı seçiliyken artık türkçe ama masaüstüne döndüğümde ingilizce bu işlemi herşeyde tekrar etmem gerekiyor her açtığım yeni programda. Oyunda bunu bile yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Türkçe yaptığın yerden ingilizceyi sil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Silinmiyor işte. İngilizce windows kurdum diye sanırım. İngilizceye gelince kaldır seçeneği pasif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 windows 8 di mi? ben de almanyadan alacaktım bir pc onun için araştırma yaptım bi kaç gün önce dili klavyeyi çevirebiliyor muyuz diye sorunsuzca. http://www.youtube.com/watch?v=C6WH516QOoQ yukarıdakini izlesene belki atladığın bir yer vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bazı versiyonlarında sadece tek dil kullanılabiliyor, upgrade edince mesela pro yapınca falan problem kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar