Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Kafese beş maymunu koyarlar.. Ortaya da bir merdiven ve tepesine de iple muzları asarlar. Her bir maymun merdivenleri çıkarak muzlara ulaşmak istediğinde dışarıdan üzerine soğuk su sıkarlar... Her bir maymun ayni denemeye giriştiğinde buz gibi soğuk suyla ıslatılır... Bütün maymunlar bu denemeler sonunda sırılsıklam ıslanırlar. Bir süre sonra muzlara hareketlenen maymunlar diğerleri tarafından engellenmeye başlanır. Suyu kapatıp maymunlardan biri dışarı alınıp yerine yeni bir maymun koyulur. İlk yaptığı is muzlara ulaşmak için merdivene tırmanmak olur; fakat diğer dört maymun buna izin vermez ve yeni maymunu döverler... Daha sonra ıslanmış maymunlardan biri daha yeni bir maymunla değiştirilir... Ve merdivene ilk yaptığı atakta dayak yer... Bu ikinci yeni maymunu en şiddetli ve istekli döven ilk yeni maymundur. Islak maymunlardan üçüncüsü de değiştirilir. En yeni gelen maymun da ilk atağında cezalandırılır. Diğer dört maymundan yeni gelen ikisinin en yeni gelen maymunu niye dövdükleri konusunda hiç bir fikirleri yoktur... Son olarak en bastaki ıslanan maymunların dördüncüsü ve besincisi de yenileriyle değiştirilir. Tepelerinde bir salkım muz asili olduğu halde artık hiç biri merdivene yaklaşmamaktadır... Neden mi? Çünkü burada isler böyle gelmiş ve böyle gitmelidir... Iste bu nokta organizasyonel negatif ögrenmenin /sartlanmanin basladigi yerdir. (A.B.D.'nde yayınlanan bir inceleme dergisinden alınmadır.)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Dev gibi bi maymun koy hepsini yerden yere vursun sonra da muzu yesin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bi şebekten ne kadar iyi netice bekleyebilirsinki ? Sonuçta şebek[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Muhteşem birşey çok saol bizle paylaştiğin için[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Çok iyiymiş... Çok beğendim[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 biliodum bunu..bu arada nedanko lafın tam imzalıktı aldım hemen hehe:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi yeni gördüm ama çok hoş bişi bu yaaaaaaaaaa
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Nartanesi, 03 Aralık 2004 11:00 tarihinde demiş ki: Iste bu nokta organizasyonel negatif ögrenmenin /sartlanmanin basladigi yerdir. (A.B.D.'nde yayınlanan bir inceleme dergisinden alınmadır.) Buda patinin inceleme yazısını yorumlaması ki su yazıdan cıkan sonuclara bakılıyorsa bir türk daima heryerde geyiktir kenkdir babdır :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ben olmuşum maymun.. ps:kafam bir manasında...[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hoy hoy hoy süfeeeer ya =D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Silthanas, 03 Aralık 2004 17:46 tarihinde demiş ki: biri pavlov mu dedi? hav hav *!salya akita akita gezinir*
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sağolasın hocam aslında insanlar üzerindede denenecek hatta incelenecek bir konu. Teşekkür ederim.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi direk gülmekten koptum ne diyim harbi komikmiş...e maymun nihayetinde... :D[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Öne çıkan mesajlar