Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar karşısında davranışlarınız nasıl ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 02 Aralık 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
cornelius? annengil sana öyle mi hitap ediyor kuzum?
gerçek adımla tabii ki anla işte :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
gayet rahat dururum bazen gözümü dinlendirmek için etraftaki posterlere bakarım ara sıra pati radyoyu dinlerim fln[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
ha bide benimde direk bilgisayarımın yanında yatağım var. ayaklarımı uzatırım hep bilgisayar başındayken. kalktığım zaman (ki 2-3 saatten önce olmuyo) öyle bir bel ağrısı hissediyorumki of...

bi kerede çok çok uykum vardı msnde chatleşirken uyuya kalmışım ellerim klavyenin üstünde :)
Mesaj tarihi:
forumda bişey okurken biri gelip bişey derse he de geç yapıorum biraz, istek dışı oluo ama..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
Ahaha banada o olay olurdu.

-Nedanko günün nasıl geçti. (annem bana evde nedanko diye hitap eder)
-Off anne nası geçtiyse geçti. Salla boşver. Geçti ya, sen ona şükret derdim. Kızardı, dalga geçme die..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Mesaj tarihi:
RazorJimmy gerçekten söylediği gibi. :) bu sayede 100 lerce cd sini hacıladım haberi yok ahaha.. hatta bir kere 80 gb lık bir hd yürütmeye kadar iletletmiştim olayı ama sonradan eksikliğini hissetmiş olsa gerek ki sordu, "acaba sen mi aldın?" diye saf saf hehe..

Ben ise çok fazla ciddi oluyorum bilgisayar başında. Genelde sorulan soru falan olursa 5 dakikaaaaaaaaaaa diye baarırım. o 5 dakikalar hiç bitmez. =)[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother
Mesaj tarihi:
arkadaşlar!
imdaaaaaaak!
patiye bağımlı kaldım biri beni kurtarsın lütfen
saat 2 de eve geldim 4 saattir pati pati takılıyorum, açım susuzum hala yazıyorum utamadan
tamam iyi ADSL aldık da nedir bu, kurtarın beni:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 03 Aralık 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar!
imdaaaaaaak!
patiye bağımlı kaldım biri beni kurtarsın lütfen
saat 2 de eve geldim 4 saattir pati pati takılıyorum, açım susuzum hala yazıyorum utamadan
tamam iyi ADSL aldık da nedir bu, kurtarın beni:D

tek yapman gereken bilgisayarın kapatma düymesine baasmak inan bana çok kolay oluo :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
  • Yeni Oluştur...