Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi şu yollarda nasıl kafamı direksiyona vurmadan nasıl deli olmadan yol alabilirim harbiden sıyırmak üzereyim
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İstanbul mu diye sormuyorum bile...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 trafikteki araç sayısını azaltmak lazım o da yasal değil :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sorma tabi başka bir şehir varmıdır böyle
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya bu olayın her tarafı yasal olsa ne olur ki insanlarda saygı ve hoşgörü katsayılarının ibreleri kopmuş
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 adım 1:arabada daimi sakin müzik olacak adım 2:tıkanırsa(ki tıkanır) sinirlenmeyeceksin, nasılsa köpürünce "aman çekilin adam dellendi" demeyecekler, arkana yaslanıp yayılacaksın "daha buralardayız" diye adım 3:taksici, minibüsçü ve otobüsçüleri takmayacaksın, onlar nasılsa need for speeddeki son anda önüne atlayıp bütün yarışı bok eden arabaların zihniyetindeler, he de gitsin sanki süper sürücüyüm gibi yazdım ama 1 aylık sürücü mü neyim :-), ama akıl sağlığınız için kadıköyün stadın yanından sahilyoluna giden çıkışından bi de minibüs caddesinden sakının günde rahat 10 akza atlatıyorum ben yayan olmayı özledim:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Zagayı izle Okan Bayülgenin sıkça sölediği bir laf var; ''Aslında yakında hepimiz çıldırıp çırılçıplak sokaklarda imdaaaat şeklinde bağırıcaz arkadaşlar biliorum,burdan çıkınca herkes öle yapıcak'' :D Budur![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar