Chewy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Pasaport yenilerken bu defter bedelini odemiyoruz di mi ?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 pasaport yenilerken dedigin eski laciverti yeni bordo ile degistirirken alıyorlar. zaten bordo pasaportun var ve suresini uzatacaksan almıyolar tabi ki.
Karea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 biyometrik çipli mipli falan oldu pasaportlar direk değiştirip yaslıyorlar defter parasını
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 valla gecen sene aldım 1 senelik suresı bitti. Gecen seneden bu sureye kadar degısmedıgıne gore almıycaklar heralde .D
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Defterde yarpah kalmayınca da alıyorlar di mi defter parası vs.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 pasaportumun süresi geçti ve almaya üşendim diye arkadaşıma imha et demiştim. yeni çıkarıcağım sıkıntı olmaz heralde baya eski pasaport çünkü
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Chewy said: valla gecen sene aldım 1 senelik suresı bitti. Gecen seneden bu sureye kadar degısmedıgıne gore almıycaklar heralde .D Maalesef benimki de yeni tip pasaporttu ama çatııır çatır aldılar. Sanırım beceremiyorlar o kaplamayı çıkarmayı.
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bugun gittim yenilemeye bole sacma bı sey duymadım. Siz yenilemek isteseniz bile, defter parasını almak icin, o pasaportunuzu ıptal edıolar ve yeni pasaport veriolar. ohannes
Öne çıkan mesajlar