Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evet arkadaslar herkez benim Iron Maiden hayrani oldugumu artik ogrenmistir. Internette gezerken Iron Maiden hakkinda insanlarin ne dusundukleri gercekten bilmek istedim. Daha sonra sozluk.sourtimes.org 'u actim ve Iron Maiden diye arattim. Oradaki bazi yorumlar cok hosuma gitti. (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iron+maiden&p=1) Bunu sizlerle paylasmak istedim. Ayrica eksi sozlukteki yorumlari okuyup siz de Iron Maiden hakkindaki goruslerinizi buraya eklerseniz sevinirim. Ozellikle 2. sayfadaki 43. yorumu buraya eklemek istiyorum grubu cok iyi ozetlemis... 43. "yasayan ve aktif olan en buyuk heavy metal grubu" tanimini tartismasiz kilan, tartisanlari eddie'ye parca pincik ettiren, steve harris'in buldugu melodileri cennetten asirdigina dair teori üretilmesine neden olan, sürekli maiden calinarak komadaki bi fanlarinin ayaga kalkmasina neden olacak kadar kusel bi muzik yapan ama nu-metalle yogrulmus günümüz metalcisinin cok sallamadigi efsanevi insanlar toplulugu. Ayrica merka ettiginiz diger gruplar var ise ve bu gruplar hakkinda insanlarin ne dusundugunu ek$i sozlukten bakabilirsiniz. Not: Yorum 45,49,54,57,83,90 ozellikle okumanizi tavsiye ediyorum. I Love Maiden [hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... [Bu mesaj Mendoza tarafından 04 Şubat 2003 07:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mendoza tarafından 04 Şubat 2003 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Hehe,, sonunda Mendoza açtı bu topici, bekliyordum ne zaman çıcak diye herifin Iron Maiden tpicini. Adam yeterince bahsetmiş ekşi sözlük yorumunda, bize ne demek düşer? Oh well, whatever, wherever you are.. Iron Maiden, gonna get you, n matter how far![hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Iron Maiden=Fear Of Darkness[hline]Baldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Baldurcum Iron Maiden ın öyle bir şarkısı yok, Fear of the Dark diye bir şarkıları var ha yok fear odf darkness demek istemişsen ne ala :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evet baya beklenen bir topic ti ozellikle de benim tarafimdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Olum yeter ya, sabah akşam zaten okulda başımızın etini yiyosun iron maiden diye, oditoryumda bile tutmasak okula iron maiden dinletecen, tatilde de evinden uzaklaştın yine bi yolunu bulup "iron maiden, iron maiden" demeyi beceriyosun. YETERR!! cinnet geçirtirsin adama!!! sana inat, al OPETH. Black Rose Immortal dinliyorum. Benighted dinliyorum. sana tatil boyunca iron maiden dinlemicem ulan... yeter be olum yeter. GRRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Murders in the rue morg ve guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Afraid to shoot strangers[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bikmam Iron Maiden den, onunda benden bikacagini hic sanmam. Forever Maiden !!![hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Fear Of the Dark :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 o kadar sööledimde, yine de the clansman demeden geçemicem, "in a need to be free" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bi de Prowler var müthiş şarkı, sözleri güldürüyor melodi eğlendiriyor :) "Iron Maiden" (1980) albümünde çok sevdiğim birşarkıdır [i]Prowler Walking through the city, looking oh so pretty, I've just got to find my way. See the ladies flashing. All there legs and lashes. I've just got to find my way. Well you see me crawling through the bushes with it open wide. What you seeing girl? Can't you believe that feeling, can't you believe it, Can't you believe your eyes? It's the real thing girl. Got me feeling myself and reeling around, Got me talking but feel like walking around. Got me feeling myself and reeling a... Got me talking but nothing's with me... Got me feeling myself and reeling around. [edit]sçtm yanlış bilgi verdim pardon [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 05 Şubat 2003 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Blood Brothers The Clansman Fear Of The Dark When Two Worlds Collide[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: BabacumMostors, 05 February 2003 02:54 tarihinde demiş ki: Afraid to shoot strangers[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 +1 Böylesine sade temiz ve etkileyici soloya az rastlanır. Başları biraz sıkıcı parçanın gerçi ama...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 madem öle ben de sölim 1 iki tane alexander the great como estais amigos hallowed be thy name lord of the flies revelations blood brothers'ın da uzun bi süre hastası olduğunu hatırlarım .. nitekim sölenmiş[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hastasiyim bu elemanlarin!!!!! (katze usulu aehaehr) ozellikle rock in rio albumleri, - ve ordaki sign of the cross-[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 The evil that men do infinite dreams transylvania moonchild ohooooo hastasıyım babaların(tam anmlamıyla babalar adamlar babamdan yaşlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ne guzel[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar