screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yeni Okey reklamı Sırayla önce at sonra avrat sonra silah gösteriliyor tüfekten hemen sonra dışses - Haa bir de okey diyor lafı gömüyor işte tam Türklere özel bir reklam.[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bi göremedim lanet olsun . Arkadaşlar bahsetti mutlaka bak diye . İki saat zap yaptım bi ras gelemedim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 zap yapıp ararsan gelmez :lol:[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ezergeçer süper yanardöner reklam. Kesinlikle 10 numara.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 At , avrat , silah kavramını algılamayan arkadaşları buraya alalım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hmm izlemeliyim o zaman.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya bende hiç bi anlam çıkartamamıştım bu reklamdan. hatta daha dün akşam sordu kardeşim burda ne diyolar diye..şimdi anladım...Okey i. walla çok merci..
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla bende gördüm bu reklamı gördüğümde ne olduğunu anlamamıştım ama bir iki sefer daha izleyince tam manasını çıkardım çok saçma bir reklam bence ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar