Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 lord elvyn çizdi istek üzerine bende zörtledim lombaa yolliyim diyorum ehehe ps:şu kokia yazısı çok boktan adam gibi yazabilen varsa helal olsun bide görsel sanatlara açmadım horace döver diye[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKedimin resimlerine gider
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 guzel olmuş...Ama nıye nah?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tokalaşmayı tiye almış arkadaş. Hangi yazıyı diyon sen?Üstteki mi alttaki mi=?Üsttekiyse bence orjinal durmuş gibin. Bu arada güzel hazırlamış.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
daverc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Herhangibi meslek kolundan birine neden o meslegi sectigini sormak gibi olmus bu (eskilerden bi geyik) -neden mizah? :-) Ayrica Güzel olmus bence resim.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]-
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Güzel olmuş. Yolla bence yayınlanır Lombakta.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Head Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tokalaşmayı değil de , eski bir sanat eseri ti'ye alınmış burada. nokia'da gördüğünüz o elleri nokia mı yarattı sandınız .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 horace yakalarsa burdada döver seni chemical merak etme..[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 orada yetkili böyle lockluyarak yolluyarak editliyerek dövüyor burada hiç olmassa sadece döver eheh:) ayrıca kendi alanları olduu için supply zonesi içinde hede neyse alttaki yazıyı diyorum bide amacı yoktu eheh o eller varya nokia logozu kokia yaptık nah çektirdik[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 iyi de... Nokia logosu da sonuçta, Michelangelonun muydu birinin resmi vardır oradan çıkma değil mi? Yaaa sen git kaç yüzyıllık şeyi rezil et olmadı Chemical tcık tcık tcık. Cezalısın, kalk gel buraya yardım et bana orada oyun oynayacağına... :)[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kaç yıllık eserse adamlar niye tekeline alıyor o zaman. Oh iyi olmuş daa da çok sevdim yukardaki zımbırtıyı şimcik eheheuehuhe :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kokia V.2.0 yeni bir server buluncaya kadar görüntüde kesinti oluştu . Lütfen başka bir dalga boyunu deneyiniz :lol: [signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Aralık 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Güzel olmuş telefon ekranını da çizim olarak yapsanız daha iyi olmazmı acaba?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tabi hareketliyi lombaa koyamıyoz ehehe ya insan düşününce sanki kağıt üzerine gif basılabilirmiş geliyo bi an kim çizecek şimdi eheh çizebilen varsa çizsin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 03 Aralık 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 [signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 O ne head ya ! . O şekiller ne abi ? :lol: Çok realist bi eser olmuş seninki :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Head Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ekmek abicim. beni tanıyanlar bilirler. o siyah şey ise kürek.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Black, version 2yi göremiyorum aga. sorun mu var?[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yahoo nun salaklıkları abi . Öms den gel msn olayına girelim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ÖMS nE? Özel Mesaj Sell? Dur geliyorum eğer öyleyse.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Black_Lupin, 03 Aralık 2004 01:52 tarihinde demiş ki: O ne head ya ! . O şekiller ne abi ? :lol: Çok realist bi eser olmuş seninki :D Headin görsel sanatlardaki diğer çalışmalarını takip et anlarsın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ALakasız olucak emme az once kafama esti bi çizim yaptım . Kedili bişi paticik için buryun ::[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Black kediler yazının üzerinden atlıyor olsun. Tadından yinmez. Biraz arkada "sopa yiyip sinmiş" bir pozdalar, sanki PAticik yazısıyla dövmüşsün garibanları :) (Gecenin üçünde bu kadarına bile saygım sonsuz ama)[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Öne çıkan mesajlar