Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 game.net ten bana gelen mail... Oradan pre-order vermiştimde ingilteredeki akrabama ama hala gelmedi ona :([signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.Ben pre order vermedim fakat bir arkadaşım fransadan pre order verdi ve final beta için ona fazladan acc. geleceğini söylüyor tabii böyle olunca bende ister istemez heyecanlandım betaya katılabilme ihtimali üzerine bunun doğruluk payı nedir böyle birşey warmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İngilizcen o maili anlamaya yetmiorsa bence hiç kasma wowa .Questler falan çoğu zaman zor olmuyor ama asıl önemli olan iletişim .Diğer oyuncularla nasıl iletişim kuracaksın ? Açıkcası pek çok oyuncuda çinli sendromu vardır ,adamlar konuşamaz iletişim kuramaz anlatırsın anlamazlar . Abuk subuk bir ingilizceleri vardır . Aynı şekilde türk oyuncularında adının çıkması hiç hoş olmaz doğrusu. Mailde adamlar sana beta keyi ellerine geçtiğinde göndereceklerini söylemiş . Oyunun çıkış tarihininde belirsiz olduğunu belirtmişler .Endişelenme gerek yokmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Taskiranus, 02 Aralık 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.Ben pre order vermedim fakat bir arkadaşım fransadan pre order verdi ve final beta için ona fazladan acc. geleceğini söylüyor tabii böyle olunca bende ister istemez heyecanlandım betaya katılabilme ihtimali üzerine bunun doğruluk payı nedir böyle birşey warmı. böle birşeyin ımkanı yok o zama nbende 2 tane pre order yapsaydım banada 4 key gelseydı yanlıs bilgi vermeyın ınsanlara heyecan yapmasınlar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ben yanlis okumusum yazilani.yok öyle bisey pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 linderoth pre ordarla sadece 1 tane beta key gelcegini yazan blizzard a ait bi sayfanın linkini veririmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hiçbiryerde iki tane yollanacağı söylenmedi. Blizzard'ın söylediği "pre-order kit alanlar final betaya girebilecek" şeklinde. Hepsi bu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 abi inatlamı böle msglar atıyorsunuz yada gercekten bilmiyormusunuz.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Linderoth bunun inatla falan alakası yokki intractive arkadaşımın söylediğine göre wow forumlarında böyle bi muhabbet geçmiş yani orada böyle birşeyin olacağından bahsedilmiş tabii ne kadar doğru yakında görücez inşallah oyle bişey olurda biz pre order vermeyenlerde beta da oynayabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 benim bildiğim oyunun CE versiyonunu alanlara arkadaşları için 10 günlük deneme hakkı veriliyor. bununla karıştırılmış olabilir.[signature][hline]wowowowowowo [Bu mesaj Rinen tarafından 02 Aralık 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Evet öylede olabilir tabii.Bide birşey sormak istiyorum benim şu an oyunu sipariş etme imkanım varmı varsa nerden edebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 forumda herhangi bi başlık aç mutlaka bu konuyla ilgili bilgiye ulaşırsın :). benim önereceğim pre order yapmayı başardım başlığına bak.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 herhangi biri bana link wersin madem bu konu ile ilgili. 3 dilde takip ediyorum wow forumlarını oyle birseye rastlamadım daha! said: Taskiranus, 02 Aralık 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Linderoth bunun inatla falan alakası yokki intractive arkadaşımın söylediğine göre wow forumlarında böyle bi muhabbet geçmiş yani orada böyle birşeyin olacağından bahsedilmiş tabii ne kadar doğru yakında görücez inşallah oyle bişey olurda biz pre order vermeyenlerde beta da oynayabiliriz.. ayrıca rinen sana da helal olsun :) yeni topic ac denir mi, eno direk kapatsın diye mi ? :)[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet "aç" kelimesi 2 tarafa da çekiliyor :) [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Aralık 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet herhangi bi başlığa gir demek istemiştim, yanlış olmuş :) :).[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar