Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni EU beta keyleri..

Abyss

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.Ben pre order vermedim fakat bir arkadaşım fransadan pre order verdi ve final beta için ona fazladan acc. geleceğini söylüyor tabii böyle olunca bende ister istemez heyecanlandım betaya katılabilme ihtimali üzerine bunun doğruluk payı nedir böyle birşey warmı.
Sosyal ağlarda paylaş

İngilizcen o maili anlamaya yetmiorsa bence hiç kasma wowa .Questler falan çoğu zaman zor olmuyor ama asıl önemli olan iletişim .Diğer oyuncularla nasıl iletişim kuracaksın ? Açıkcası pek çok oyuncuda çinli sendromu vardır ,adamlar konuşamaz iletişim kuramaz anlatırsın anlamazlar . Abuk subuk bir ingilizceleri vardır . Aynı şekilde türk oyuncularında adının çıkması hiç hoş olmaz doğrusu.
Mailde adamlar sana beta keyi ellerine geçtiğinde göndereceklerini söylemiş . Oyunun çıkış tarihininde belirsiz olduğunu belirtmişler .Endişelenme gerek yokmuş .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taskiranus, 02 Aralık 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.Ben pre order vermedim fakat bir arkadaşım fransadan pre order verdi ve final beta için ona fazladan acc. geleceğini söylüyor tabii böyle olunca bende ister istemez heyecanlandım betaya katılabilme ihtimali üzerine bunun doğruluk payı nedir böyle birşey warmı.

böle birşeyin ımkanı yok o zama nbende 2 tane pre order yapsaydım banada 4 key gelseydı yanlıs bilgi vermeyın ınsanlara heyecan yapmasınlar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi biri bana link wersin madem bu konu ile ilgili. 3 dilde takip ediyorum wow forumlarını oyle birseye rastlamadım daha!
said:
Taskiranus, 02 Aralık 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Linderoth bunun inatla falan alakası yokki intractive arkadaşımın söylediğine göre wow forumlarında böyle bi muhabbet geçmiş yani orada böyle birşeyin olacağından bahsedilmiş tabii ne kadar doğru yakında görücez inşallah oyle bişey olurda biz pre order vermeyenlerde beta da oynayabiliriz..

ayrıca rinen sana da helal olsun :) yeni topic ac denir mi, eno direk kapatsın diye mi ? :)[signature][hline]I'm blind, not dead !
biliyorum deaf, ama bu o degil !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...