Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Yeniden uyoya baslicam hangi serverlar mevcut ve siz hangisini tavsiye edersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sphere bölümünde sorarsan daha detaylı cevaplar alabilirsin.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ben yeni shard actım gel sitesini veriyim dur aha burası[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Avalonda oyna UOAoS desteklio ne guzel Avatürk Avalon UOShard yanlıs uo aos'un tüm patchleri cekmen birde UOGateway 1.5 i indirmen lazim[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Walla Eğer Türk Free Shard Dersen Ben Quaxis Derim.. www.quaxis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: BlacKDagger, 29 May 2003 09:23 tarihinde demiş ki: Avalonda oyna UOAoS desteklio ne guzel Avatürk Avalon UOShard yanlıs uo aos'un tüm patchleri cekmen birde UOGateway 1.5 i indirmen lazim[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Bence harıka olmus, en azından herkes bır denemelı.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 evet avalon gelecek vaad eden harika bir shard, gm ler falan cok ilgili. bir de osi clone olmaya cali$tigi icin nerdeyse her $ey osi ile ayni, ho$, guzel.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. [Bu mesaj klavye tarafından 31 May 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yeni bir shard arıyorsan diğer lerinde sistemi biraz daha farklı olan AGS HG derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaos7 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben bu avalonun sayfasında uo ya girmek için bi yer göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Forumlarında var[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 burda turk shardlarının listesi var bakabilirsin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar